Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Biträdande Produktionschef

Om tjänsten

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Avdelning Infra Services i Stockholm arbetar med olika projekt inom mark runt om i regionen. Inom det närmaste decenniet står Stockholm inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt som förbifarten, fortsatt utbyggnad av spårtrafiken samt omfattande kontor- och bostadsprojekt. På NCC ser vi mycket positivt på framtiden och vår avdelning söker nu förstärkning med biträdande produktionschef som kan vara med i vår fortsatta utveckling framåt.

Här är dina nya utmaningar

I rollen som biträdande produktionschef inom avdelning Infra Services Stockholm kommer du tillsammans med produktionschefen att ha det övergripande ansvaret för produktionen och leveransen av projekten. Du tillsammans med produktionschefen utvecklar produktionsprocessen och ansvarar för att driva och implementera strategier och processer i linjen samt arbeta målinriktat med att stärka NCC:s position inom mark. Arbetet innebär delat ansvar tillsammans med produktionschefen gällande resultat, budget och personal. Till din hjälp har du projektchefer och platschefer som i sin tur ansvarar för ett antal projekt. Du rapporterar direkt till avdelningschefen.

Dina erfarenheter


Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av markprojekt och att driva stora projekt. För att lyckas i rollen som biträdande produktionschef förutsätter vi att du har flerårig erfarenhet av produktion på marksidan samt att du har en byggteknisk utbildning. Du har såväl ett tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt och du har ett bra affärssinne och ett högt tekniskt kunnande. Meriterande med erfarenhet av personalansvar.

Ytterligare information

Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Solna. B-körkort är ett krav.

Kom och Väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Camilla Magnusson Avdelningschef på 08-585 518 24. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 3 december 2017.

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
NCC
Hemsida:
www.ncc.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=11983
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb