Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektingenjör till Ledningsnätsavdelningen på VA SYD

Om tjänsten

VA SYD bidrar till ett hållbart samhälle genom att leverera friskt dricksvatten, hantera dagvatten, rena avloppsvatten och ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi är drygt 350 medarbetare som arbetar med stort engagemang för en hållbar utveckling. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år.

På VA SYD arbetar vi aktivt för vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och säkra en viktig del av infrastrukturen i samhället? Ser du kvalitet, miljö och långsiktighet som viktiga delar för att uppnå detta? Då ska du söka tjänsten som projektingenjör hos oss. Hos oss kommer du att jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som ser till att en halv miljon personer varje dag har en trygg VA-försörjning.

På VA SYDs Ledningsnätsavdelning arbetar idag ett sextiotal ingenjörer med uppdrag att förnya, förbättra, bygga ut och dokumentera ledningsnätet i VA SYDs fyra kommuner. En expansiv region kombinerat med strängare miljökrav och ett allt större VA-ledningsnät att förvalta gör att avdelningen arbetar intensivt på många fronter.

Vi söker nu en projektingenjör till enheten för Förnyelse och underhåll. På vår enhet leder du som projektingenjör VA-projekt från början till slut, vilket innefattar bland annat projektering, upphandling och byggledning. Utifrån driftdata klargör vi behovet av förnyelse och ombyggnad. Vi renoverar till stor del med schaktfria metoder och har som ambition att ligga långt framme med att tillämpa nya tekniker för förnyelse. I rollen som projektingenjör ansvarar du både tekniskt och ekonomiskt för dina projekt.

Vi erbjuder en vänlig arbetsplats där vi tycker om att ha kul på jobbet och stötta varandra. Du ingår i avdelningens nätverk för projektingenjörer och får ett stort erfarenhetsutbyte med kollegor med liknande arbetsuppgifter. Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade lokaler nära Malmö centralstation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad, samhällsbyggnad eller motsvarande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda och driva VA-projekt och dina projekt genomför du i gott samarbete med såväl interna som externa aktörer.

Du har ett stort engagemang för VA- och ledningsnätsfrågor och som person är du ansvarstagande, strukturerad och har ett öppet och positivt sätt att kommunicera. Du har förmåga att skapa nätverk och tar en aktiv roll i att utveckla teknik och arbetssätt inom VA SYD. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med VA SYDs värdeord; engagemang, miljö, kvalitet och lyhördhet. Erfarenhet av schaktfritt byggande är meriterande.


ÖVRIGT
På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

http://www.vasyd.se

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
VA SYD
Hemsida:
https://www.youtube.com/watch?v=1oPwXp3GcWI&t=7s

Ansökan

Referens:
VASYD - 486
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=72803b03-e2fc-4eda-9a19-2ebde2ea8b85&TK=e552c136-4c0e-4264-933f-f8f03e27defc
Sista ansökningsdag:
2017-12-11


Senaste inkomna jobb