Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Uppdragsledare Väg, gata, mark till WSP Samhällsbyggnad

Om tjänsten

Human Network är ett konsultföretag som genom förtroende och relationsskapande utvecklar människor och företag. Vi arbetar med företags- och personalrelaterade frågor som ex. rekrytering av personal, uthyrning av tjänstemän, verksamhetsutveckling m.m. Vi erbjuder även jobb- och karriärcoachning till arbetssökanden som är mellan två jobb. Vi har vårt kontor i Halmstad. Besök oss gärna på www.humannetwork.se.


WSP och Parsons Brinckerhoff har gått samman och är nu ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi 32 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 200 medarbetare.


WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn - från vägar, järnvägar och ledningar till bostäder, kontor och industri - i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning med stora resurser och en bred geografisk spridning, nationellt och internationellt Vår ambition är att ständigt utveckla våra konsulttjänster. Nyckeln till vår framgång är våra medarbetare och vi lägger stor vikt vid både kompetens- och teknikutveckling där våra entusiastiska medarbetare bidrar till att vidga våra kunskaper. Genom värdefulla idéer utvecklas teknik, nya lösningar och affärsmöjligheter som kan tillfredsställa såväl befintliga som nya kunder på nya marknader.

WSP i Skåne söker nu förstärkning med ytterligare uppdragsledare inom väg, gata och mark till avdelningen för Samhällsbyggnad. Vi är i Skåne 35 medarbetare i blandade åldrar och med olika teknik- och miljöinriktningar, 22 i Malmö och 13 i Helsingborg. Vi har nyligen nått vårt mål att ha en helt jämn könsfördelning, något vi strävar efter att behålla. Vi arbetar i hela Sverige, men vi har en stark lokal förankring i Skåne. Vår arbetsplats är stimulerande med en sammansättning som underlättar snabba kontakter med andra teknikområden. Den lokala närvaron tillsammans med styrkan i den internationella organisationen skapar stora möjligheter för spännande uppdrag och personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i WSP Samhällsbyggnad Skånes Väg, gata och mark-grupp, som består av 11 personer i Malmö och Helsingborg. Vi arbetar i alla skeden från idéstudier till kontroll och uppföljning med en jämn blandning av väg-, gatu- och markuppdrag. Parallellt med WSP:s nationella satsning på järnväg har vi även på sistone blivit en del av stora järnvägsuppdrag, där vi står för väg- och markprojekteringen.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. WSP Samhällsbyggnad Skåne har en lång tradition av framåtanda, där innovativa förmågor premieras

Din profil

För att stärka vår organisation söker vi uppdragsledare med några års yrkeserfarenhet. Du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande yrkeslivserfarenhet. Du har antingen erfarenhet av uppdragsledning sedan tidigare eller känner dig mogen att ta steget in i uppdragsledning. God kommunikationsförmåga, flexibilitet och lyhördhet är viktiga egenskaper som värderas högt av oss. Du tycker att det är viktigt med kunskapsdelning inom gruppen och du ser fram emot att på ett pedagogiskt vis dela med dig av din erfarenhet inom gruppen. En viktig uppgift blir nämligen att delegera uppgifter till och fungera som ett stöd för våra mindre erfarna projektörer.

Du bör ha goda kunskaper om AMA Anläggning och markprojektering. B-körkort är ett krav och du ska behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform

Heltid. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor och individuell lönesättning. Tid för tillträde är snarast möjligt.

Ansökan

I detta ärende samarbetar vi med Human Network. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsulten Sinisa Bozic, 0708-26 06 23. Ansök via www.humannetwork.se och välj rätt tjänst. Urvalet sker löpande och annonsen kan därför stängas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 23 december. Alla erbjudanden om annonseringshjälp undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Rekrytering
Lön:
Månatlig löneutbetalning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Human Network Sverige AB
Hemsida:
www.humannetwork.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=69324
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb