Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VA-ingenjör, ref.nr 165/17





Om tjänsten

Organisation:
Avdelningen för teknisk försörjning hanterar frågor som: Gator, Infrastruktur, Kart- och GIS-frågor, Mark, Renhållning, Trafik- och trafiksäkerhetsfrågor, Vatten & Avlopp.  
 
Arbetsuppgifter:
Som VA-ingenjör inom avdelning Teknisk försörjning arbetar du bland annat med planering och uppföljning inom den lagstiftning som gäller för området. Du är även ett stöd till såväl driftorganisationen som dina kollegor inom stabsfunktionen. Rollen kan även innebära projektering och framtagande av underlag för avdelningens verksamhet. Andra arbetsuppgifter inom avdelningen kan förekomma.  
 
Kompetenser:
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom samhällsbyggnadsteknik, väg- och vattenbyggnad eller annan utbildning/bakgrund som bedöms likvärdig. Du har kunskap inom VA-området och den lagstiftning som gäller för området. Övrig kunskap och erfarenhet inom avdelningens verksamhetsområden samt lokalkännedom är meriterande. Du hanterar det svenska språket väl i tal och skrift. För att passa för denna tjänst krävs det att du arbetar strukturerat och självständigt samt kan se helheten och långsiktigheten i komplexa uppdrag. Du har förmåga att se hur såväl stora som små arbetsuppgifter bidrar till ett lyckat resultat. Vidare är du en person som har lätt att samarbeta, är noggrann och uthållig. Du har god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta med många ärenden parallellt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett krav för anställningen är att du är en god ambassadör för Kalix kommun genom en god dialog och ett gott bemötande i alla sammanhang.  
 
Övrigt:
Anställningen är tillsvidare på 100 %, Arbetsgivaren tillämpar provanställning på 6 månader.  
Tillsvidareanställning med tillträdesdag: 2018-01-01  
Vi tar emot din ansökan t.o.m. 2017-11-26 
B-körkort erfordras.
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).    
Anställningen tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal  
 
Kontaktpersoner:  
För arbetsgivaren:  
Per Nilsson Chef Teknisk försörjning  
Tel. 0923-65035  
 
För arbetstagarorganisationen:  
Kristina Henriksson, Vision  
0923-654 20  
vision@kalix.se  
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kalix Kommun
Hemsida:
www.kalix.se

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188604&DepartmentId=8780&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2017-11-26


Senaste inkomna jobb