Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven projektingenjör sökes, SVEAB Drift

Om tjänsten

Prowork är ett ungt företag inom bemannings- och rekryteringsbranschen med bred erfarenhet och stor kompetens inom branscher som bl.a. Bygg & Anläggning, Drift & Skötsel och Fastighet. Vi värdesätter två saker: Vår personal och våra projekt. Vi på Prowork bär på både engagemang och stolthet för det vi gör och vi söker efter medarbetare som delar våra värderingar. Samtidigt som du märker att du jobbar hos ett företag som bryr sig om sina anställda och ditt projekt så vill vi tro att våra medarbetare gör sitt bästa för att företräda vårt varumärke, men också ditt egna. Vi jobbar också med välförankrade företag där du har möjlighet att visa vad du går för!

Vi söker nu en driven person som vill jobba som Projektingenjör hos vår kund SVEAB Drift och Underhåll. Det vi kräver av dig som söker är en Civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom bygg eller anläggning, B-körkort, flytande svenska i tal och skrift.

Arbetsuppgifterna är varierande men det ingår bland annat att ha hand om tidsplanering, driva projekt framåt, hantering av ekonomi, produktions och måluppföljningsarbeten. Du ska stötta övriga medarbetare i det dagliga arbetet så att projekten följer uppsatta mål och riktlinjer. Lönsamhet och hållbar utveckling är även delar av dina arbetsuppgifter.

Vi anser att du är en driven person med goda ledarskapsegenskaper, har ett sinne för affärer och öppen för att lära dig och kunna växa in i rollen samt i bolaget.

Du är välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev om du känner att beskrivningen passar in på dig till Cecilia@prowork.se. Vi går igenom ansökningar och har intervjuer löpande då tjänsten ska tillsättas omgående. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Cecilia Grönlund, rekryterare 0709 83 84 65 eller Robert Gidlöf, driftchef 076-88 22 587.

Projekteringsingenjör, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Prowork Bemanning AB

Ansökan

E-postadress:
Cecilia@prowork.se
Sista ansökningsdag:
2015-12-18


Senaste inkomna jobb