Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projekteringsledare Hus Väst - Västra Götaland/Halland

Om tjänsten

Projekteringsledare Hus Väst - Västra Götaland/Halland

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande!

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi tror att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och framgång på marknaden. Trivsel och bra lagarbete ger resultat och vi ser många spännande möjligheter framöver.

Regionen har sex distrikt som omfattar Halland, Västra Götaland, Örebro och Värmland. Totalt är vi drygt 650 medarbetare.

Du är nyckeln till projektens framgång

Som projekteringsledare är du en nyckelperson för framgång i våra projekt. Du får omväxlande och intressanta uppgifter och du får möjlighet att arbeta nära produktionen och vår kund.

I din roll arbetar du med arbetsuppgifter inom en stor bredd, bland annat styrning av projektörerna i projekten, produktionsanpassning, kundkontakt, följa uppsatta tidplaner, säkerställa genomförandet av miljö, energi och gärna vara med och utveckla vårt arbete inom BIM. Du kommer ingå i ett nationellt nätverk av projekteringsledare där även kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte sker. Skanska satsar idag på att utveckla projekteringsledning så du kommer in i ett intressant läge med expansion och utveckling.

Din bakgrund

Vi söker dig som har helhetssynen och projekterfarenhet från projektering av bostäder och eller kommersiella fastigheter.

Befattningen kräver en förmåga att leda och driva projekteringsarbete. Till detta fordras erfarenhet av projekteringsledning i stora byggprojekt och kostnadsmedvetenhet.

Vi tror att du som person är självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du är engagerad och har en förmåga att entusiasmera. Du har lätt för att skapa goda kontakter både internt och externt. Du är bra på att samarbeta och samt har förmågan att bygga upp och underhålla bra arbetsrelationer. Du är affärsinriktad och drivs av att arbeta mot utsatta mål.

Det är viktigt att du är en engagerande projekteringsledare som har förmåga att entusiasmera, styra och följa upp. Du har en utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande och gärna med teknisk inritning. Vi lägger stor vikt vid din erfarenhet i branschen och tror att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kan idag jobba som t ex entreprenör eller konsult med en vana att leda processer eller projekt.

Arbetet kommer kräva en del resor då våra projekt finns inom en stor geografi.

Din anställningsort är flexibel, vi har kontor i Halmstad, Varberg, Alingsås eller Borås.

Ansök senast den 30 :e november!

Registrera ditt personliga brev samt CV via länken nedan. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Operativ chef Peter Thorsén: 010-448 65 82 eller HR Partner Izabelle Lagnered: 010-448 83 15

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Projekteringsingenjör, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skanska
Hemsida:
http://www.skanska.se

Ansökan

Referens:
58100002W
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=S2xlcmhlZC5NYWxpbi4wNDM2NC4zMTAxQHNrYW5za2EuYXBsaXRyYWsuY29t
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb