Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektingenjör bas väg

Om tjänsten

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter

Vill du vara där det händer? Vill du vara med och påverka människors vardag? Gillar du snabba beslut? Har du dessutom ett brinnande engagemang och vill ständigt utvecklas både personligt och professionellt, då kan du bli vår nya kollega!

Verksamheten Underhåll söker just nu en projektingenjör.
Som projektingenjör arbetar du tillsammans med våra projektledare inom underhåll av väg. Du arbetar nära en eller flera projektledare och kommer att ha en stor variation av arbetsuppgifter.
Du arbetar strukturerat och följer upp projekten samt bistår projektledaren i interna och externa kontakter, såsom kontakter med leverantörer, allmänhet, kommuner och andra intressenter.
Du kommer driva vissa delar självständigt inom ett projekt och även leda vissa mindre projekt i sin helhet. Ett systematiskt analys- och förbättringsarbete inom den egna verksamheten är en naturlig del av din vardag.

Målet är att du som projektingenjör ska utvecklas och på sikt bli projektledare.

Du har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) med teknisk inriktning alternativt har du annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva projekt och arbetat med ekonomi-, risk- och resultatuppföljning. Likaså om du har erfarenhet från underhåll och/eller byggande och av väg alt. anläggning.

Som person är du självgående, initiativtagande och har ett strukturerat arbetssätt. Då arbetet innebär mycket kontakter internt och externt är det även viktigt att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera samt har lätt att skapa och upprätthålla goda relationer.

Du har goda kunskaper i svenska och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Ett krav för tjänsten är att du har körkort för personbil.

Projekteringsingenjör, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning
Provanställning 6 månader
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Trafikverket
Hemsida:
www.trafikverket.se

Ansökan

Referens:
18:2017:203
Webbplats:
http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5630185795913713961&benamning=Projektingenj%c3%b6r+bas+v%c3%a4g
Sista ansökningsdag:
2017-12-11
Övrigt:
via webb


Senaste inkomna jobb