Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektör mot industriellt byggande till Elecosoft i Skellefteå

Om tjänsten

Är du byggnadsingenjör och en fena på CAD? Vi hjälper nu Elecosoft med att rekrytera en projektör till deras DDS-CAD team i Skellefteå. Är det dig vi letar efter? Läs vidare och ansök redan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
För direkt rekrytering till Elecosoft i Skellefteå söker vi nu en projektör mot industriellt byggande som vill bli en expert på DDS-CAD

En av anledningarna till att vi i dag är marknadsledande inom flera områden är att vi är byggare i grunden. Vi förstår branschens behov. Utan rötterna i branschen skulle vi aldrig kunna utveckla användarvänliga IT-verktyg som gör arbetet enklare för dig. Vi skulle inte heller på ett trovärdigt sätt kunna erbjuda hållbara och kloka tjänsteuppdrag eller ge dig relevant utbildning och support. För oss räcker det inte med att kunna programmen, vi måste kunna branschen också.

Som leverantör av programvaran DDS-CAD utför vi tjänster till de industriella byggarna i Sverige. Både till befintliga DDS-CAD-kunder som pga hög arbetsbelastning har behov av extra resurser, och till företag som inte har egen projektering. Vi utför allt från bygglovshandlingar och visualiseringar i Arkitektdelen, till produktionshandlingar och kaplistor i Produktionsdelen. DDS-CAD är idag det marknadsledande systemet i Sverige inom industriellt byggande och vi har ca 75 kundföretag i Sverige och totalt cirka 220 användare. Det unika med programvaran är att det hanterar allt från skiss till styrning av produktionslinjer och datakapar i husfabrikerna.


* Vi vill nu utöka vår interna grupp med DDS-CAD projektörer och letar efter dig.


De här rekryteringsprocesserna hanteras av Academic Work och Elecosofts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer som huvudsaklig arbetsuppgift jobba med framtagande av produktionshandlingar i DDS-CAD till ett antal av våra kunder. Framförallt kommer dessa kunder att vara hustillverkare med prefabricerade byggelement, men andra kunder förekommer också. Vi jobbar som experter och skräddarsyr paket mot varje enskild kund, där syftet i slutändan handlar om att effektivisera.

Då vi på Elecosoft även är återförsäljare av programvaror kommer du utöver dessa arbetsuppgifter även arbeta med support till befintliga kunder i programvaran DDS-CAD, samt testande av våra produkter.


* Letar du efter ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du som medarbetare har möjligheten att påverka är Elecosoft arbetsplatsen för dig. Vi har fördelen i att ha en mängd kompetenser och avdelningar internt i samma byggnad, och även i resten av världen. Detta gör också att kunskapsutbyte och karriärvägar alltid är öppna.


VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning som byggnadsingenjör eller likvärdigt.
* Har erfarenhet av att arbeta med 3D CAD, gärna från flera olika CAD-program.


* Det ses som meriterande ifall du som söker har arbetslivserfarenhet från byggbranschen eller kunskaper inom beräkning och dimensionering.


Som person ser vi att du som söker är stresstålig och flexibel då många av projekten är under tidspress och även kan innebära höga arbetstoppar. Utöver detta är du en självgående person med struktur och ordningssinne som på ett bra sätt kan effektivisera ditt eget arbete. Du talar och skriver flytande svenska och engelska för att underlätta kommunikation såväl internt som externt.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan och se till att uppdatera ditt CV och personliga brev med relevant information. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på joakim.soderstrom@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Skellefteå

KONTAKT: Joakim Söderström, 072-222 04 57

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller, som i detta fall, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Elecosoft är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom alla våra tjänster och program är att de ska förenkla din tillvaro med planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Allt för att arbetet ska flyta på smidigt och för att du ska få tid över till din huvudverksamhet. Förutom tjänster kopplade till våra program erbjuder vi kundspecifik mjukvaruutveckling som tjänst.
Organisatoriskt är Elecosoft en koncern som består av moderbolaget Consultec Group AB samt dotterbolaget Elecosoft Consultec AB. Sedan 2003 ägs Elecosoft av brittiska Elecosoft plc. I Elecosoft plc har vi en stabil ägare som satsar på mjukvaruutveckling. Genom våra ägare ökar även våra möjligheter att lyckas internationellt.


Elecosoft

Projekteringsingenjör, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14997225
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/projektor-mot-industriellt-byggande-till-elecosoft-i-skelleftea/14997225?apply=1
Sista ansökningsdag:
2017-12-16


Senaste inkomna jobb