Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektör Väg & Mark i Göteborg

Om tjänsten

Vi på SYSTRA fokuserar på att utveckla och bli ännu starkare inom området Väg & Mark. I Göteborg letar vi efter dig som har drivkraften att vara med på vår resa framåt och tillsammans med oss vill vara med och utveckla en starkare grupp inom detta område. Har du samma ambition som SYSTRA? Vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta Infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss.

Utifrån den ökande efterfrågan behöver vi nu utöka vår Väg- och VA-sektion med fler erfarna ingenjörer som vill arbeta med projektering av mark, gata och Väg.

Som projektör kommer du vara med och upprätta handlingar såsom ritningsunderlag, byggritningar och tekniska beskrivningar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område. Dina kontaktytor kommer att vara såväl interna som externa.

Då vi tillämpar BIM i våra uppdrag kommer du att ha tillgång till den senaste tekniken för att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Vi besitter mycket stor kompetens inom området vilket gör att du kommer ha stort stöd i ditt arbete och utveckling. Du kommer också ges möjlighet att vara med att påverka vårt sätt att arbeta med dessa verktyg.

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet inom väg- och markprojektering. Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete i Civil 3D.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark och engagerad team player som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

För att tillmötesgå våra kunder och kollegors behov ser vi att du hanterar det svenska språket obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i Engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga egenskaper.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, FAT-testare, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the World

Projekteringsingenjör, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SYSTRA AB
Hemsida:
http://www.systra.se

Ansökan

Referens:
Projektör Väg & Mark, Göteborg
E-postadress:
nordic_hr@systra.com
Sista ansökningsdag:
2018-10-07


Senaste inkomna jobb