Säljande projektör som vill bygga det hållbara samhället – på riktigt!

Om tjänstenSom säljande projektör förstärker du den viktiga länken mellan vårt projektörsteam och projektutvecklarna i vårt säljteam. Du arbetar i en tight säljgrupp med erfarna och hängivna medarbetare som alla arbetar mot gemensamma mål. Kollegerna finns i Göteborg och Stockholm. Ditt huvudfokus är teknisk design utifrån projektutvecklarnas leads eller inkommande förfrågningsunderlag. I den här tjänsten är du med och formar våra anläggningar så att de blir de bästa i landet. Du kommer att ha en del kundkontakt, men inledningsvis främst via telefon och mejl från vårt kontor.

För att kunna utföra din uppgift får du utbildning inom solel i allmänhet och Solkompaniets produkter och arbetssätt i synnerhet. Du kommer ha Sveriges ledande experter på solel som stöd i ditt arbete i att på bästa sätt ta hand om kunden. Med oss kommer du att få uppmuntran och möjligheten att växa både i din roll och som person. Tjänsten är en bra språngbräda för att utvecklas vidare inom företaget.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och trivs med att jobba fokuserat i en växande, ständigt föränderlig bransch. Utbildning i solenergi eller erfarenhet från solenergibranschen är ett plus, men inget måste. Du kommer att jobba i Autocad. Erfarenhet att jobba i något 2D- eller 3D-cad program krävs. Som person är du analytisk, strukturerad och serviceinriktad. Med många bollar i luften behöver du också ha en förmåga att fokusera på det som är viktigast för stunden. Den här tjänsten lämpar sig även för personer i början av sin karriär.

Vi tror på fördelarna med en jämställd arbetsplats och arbetar för mångfald bland våra medarbetare.

Solkompaniet är ett värderingsdrivet företag med ambition att bygga det hållbara samhället – på riktigt! I vårt konsultbolag arbetar vi med förstudier, kartläggningar av fastighetsbestånd och strategisk rådgivning om teknik och regelverk. I projektbolaget projekterar vi, bygger och utför service på solcellsanläggningar, framförallt hos större fastighetsägare.

Vi är idag ledande i vår bransch i Sverige. Med över 50 anställda bygger vi solelanläggningar över hela landet. Vår omsättning ligger på över 120 miljoner och vår bransch växer med mer än 50 procent varje år. Vi söker nu ytterligare en motiverad, driven och fokuserad medarbetare som vill vara med och bygga det hållbara samhället. Vi har även ett eget grossistbolag som förser andra installatörer med högkvalitativa varor och tjänster.

Projekteringsingenjör, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Flextid, ok att arbeta hemifrån när det passar. Viktigt att få arbete, familj och fritid att fungera för alla som arbetar hos oss. Lön enl överenskommelse, 30 dgr semester, 5 dgr arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag. Självklart kollektivavtal!
Lön:
En möjlighet att arbeta i ett spännande företag inom en mycket expansiv bransch. Du kommer att nå dina mål tillsammans med gäng kollegor som har tillsammans, drivande och öppna som värdeord. Nyrenoverat kontor i Stockholm, Västberga. T-bana Telefonplan.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Solkompaniet Sverige AB
Hemsida:
http://www.solkompaniet.se

Ansökan

Referens:
Säljande projektör - Stockholm
E-postadress:
jobb@solkompaniet.se
Sista ansökningsdag:
2019-01-28
Övrigt:
Ange i ansökan vilken tjänst du söker, vilken ort du är intresserad av och gärna även var du först såg annonsen.


Senaste inkomna jobb