Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utvecklingsingenjör

Om tjänsten

I Karlshamns kommun har du möjlighet att arbeta i en kreativ och framåtsträvande
organisation och bidra till att utveckla Karlshamn till en plats för liv och lust. I kommunen bor drygt 31 000 personer och med cirka 3 000 medarbetare är vi en av Blekinge läns största arbetsgivare.

Med havet runt knuten, närhet till så väl stad som natur kan Karlshamn erbjuda en god livskvalitet med attraktiva boendemiljöer. Staden erbjuder ett rikt kulturliv och en fantastisk skärgård. Karlshamn har genom direkt tågförbindelse med Öresundsregionen och trettio minuter till närmaste flygplats goda kommunikationsmöjligheter.

Avdelningen för tillväxt och utveckling söker nu en engagerad medarbetare som vill vara med och arbeta i ett kreativt klimat för att driva våra spännande utvecklingsprojekt mot ett hållbart Karlshamn. Avdelningen ingår i Kommunledningsförvaltningen och ansvarar för strategisk samhällsutveckling. Vi arbetar bland annat med att initiera och leda exploateringsprocesser, markförsörjning, markförsäljning, näringslivsutveckling, turism- och destinationsutveckling, landsbygdsutveckling, internationella frågor, evenemang
och marknadsföring.

Arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör kommer du att arbeta med strategisk infrastrukturplanering samt bistå med teknisk kompetens i samhällsbyggnads- och exploateringsprocesser. Kommunen är i ett spännande skede där vi nu är på väg att anta en ny Översiktsplan ”Karlshamn 2030” som ger oss nya möjligheter att utveckla kommunen och skapa tillväxt. Projekt såsom utveckling av stationsområdet, nya områden för verksamheter och södra Sveriges största Marina är några av våra kommande utmaningar. Du kommer att initiera, driva och utveckla olika projekt för en ökad tillväxt i Karlshamns kommun. Detta arbete innebär budget- och resultatansvar i nära samarbete med andra förvaltningar och bolag inom kommunkoncernen, medborgare, företag och den politiska organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen på högskolenivå inom samhällsbyggnad, väg- och vatten eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har ett stort intresse för samhällsutveckling samt grundläggande kunskap och erfarenhet av lagstiftningen inom samhällsbyggnadsområdet. Vi ser gärna att du har god vana av att driva projekt och arbeta processinriktat. En god kommunikations- och samarbetsförmåga, ett gott värdskap samt en förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska är något som efterfrågas av oss. Du är självgående, strukturerad och resultatinriktad samt har en god strategisk och analytisk förmåga. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Heltid, tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse B-körkort är ett krav Individuell lönesättning tillämpas

För mer information kontakta
Ulrika Nordén Johansson, avdelningschef, 0454-81119, 0702-666226

Sista ansökningsdag
Då urvalet sker löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2015-01-07.

Fackliga företrädare:
Nås via kommunens växel, 0454-810 00För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Karlshamns kommun är en allmän handling.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Projekteringsingenjör, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
40 h/vecka
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karlshamns kommun

Ansökan

Webbplats:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=177701&DepartmentId=19443&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2015-01-07


Senaste inkomna jobb