Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren Golvläggare

Om tjänsten

Erfaren golvläggare med bredare renoveringskunskap behövs.

Du måste vara en erfaren golvläggare med goda kunskaper och färdigheter inom yrke. Du som en person måste kunna arbeta både i team och självständigt, som person måste du vara ansvarsfull och försiktig för att kvaliteten på arbetet ska vara på mycket hög. Du kommer också att ansvara för en god kommunikation med kunder och vara lyhörd för behoven hos kunder. Du kommer att besöka kunder som är i behov av företagets tjänster, hjälpa dem förstå och beräkna material och tid som behövs för varje enskilt arbete, samt att göra kostnadsberäkningar till kunder.

Goda kunskaper och färdigheter inom golvläggning. Goda kunskaper och färdigheter inom andra renovering och inredning tex golvläggning, målning och tapetsering, installation av dörrar och fönster är en stärk fördel eftersom vi är ett små företag och skulle behöva ersätta varandra. Du som en person måste kunna arbeta både i team och självständigt, som person måste du vara ansvarsfull och försiktig för att kvaliteten på arbetet ska vara på mycket hög
Du kommer också att ansvara för en god kommunikation med team, kunder och vara lyhörd för behoven hos kunder. Du kommer att besöka kunder som är i behov av företagets tjänster, hjälpa dem förstå och beräkna material och tid som behövs för varje enskilt arbete, samt att göra kostnadsberäkningar till kunder. Goda kunskaper i svenska eller engelska.

Huvudarbetsplats i Uppsala men vi planerar för att utvidga vår service till andra regioner och våra arbetstagare kommer att behöva resa och arbeta i hela regionen som företaget och kunderna finns i.

GolvläggareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Vi arbetar nu i Uppsala och Gävle men vi planerar för att utvidga vår service till andra regioner och våra arbetstagare kommer att behöva resa och arbeta i hela regionen som företaget och kunderna finns i.

60%-80%

Arbetsplats

Arbetsplats:
Halimova Nargis

Ansökan

Referens:
Golvläggare
Sista ansökningsdag:
2018-09-29


Senaste inkomna jobb