Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mattläggare på heltid sökes till företag i Gråbo!





Om tjänsten

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Vår kund är ett industriföretag i Gråbo som bygger skolor, kontor, boenden och bodar. Verksamheten vänder sig till professionella kunder som kommuner och företag. Deras strategi är att ta den traditionella byggprocessen och anpassa den till ett industriellt flöde. Med detta arbetssätt uppnår man en bättre slutprodukt som gagnar kunderna då man har hela flödet under kontroll.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet ifrån att lägga plastmattor.
Som mattläggare arbetar du med alla moment från att spackla och slipa till att limma och lägga våtrumsmattor och/eller linoleumgolv
Start sker så snart rätt kandidate är funnen så tveka inte att ansöka redan idag!
Arbetstiderna är förlagda heltid, måndag-fredag. Arbetsdagen startar kl.06:45 och slutar kl.16:15, På fredagar går gänget hem vid 13:30. Uppdraget är långsiktigt och för rätt person kan anställningen övergå till kund framöver.


Din profil
Som person är du driven och van vid att ta eget ansvar. Du gillar att samarbeta med dina kollegor och som person är du lojal med stor arbetsmoral. Det underlättar om du har körkort och tillgång till egen bil men det är inget krav.

Ansök redan idag via vår hemsida www.soderco.se. Ansäkningar kommer att behandlas under löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har rätt person på plats.
Ansökningar via mail eller post kan ej behandlas.

Golvläggare







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Söder & Co Göteborg AB
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
3299
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=3299
Sista ansökningsdag:
2019-03-22


Senaste inkomna jobb