Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Extrajobb, bära byggmaterial kvällstid

Om tjänsten

Om företaget
Göteborg bygger! Mycket!. Därför behöver vi starka individer som vill hjälpa till att bära fram byggmaterial till hantverkarna.

Några av våra kunder ser behov av att stärka sina team med dig som är intresserad av att arbeta extra. Arbetstiderna är i första hand 16:00-22:00 och framt tills årsskiftet rör det sig om cirka ett pass i veckan. Efter årsskiftet kan det bli uppåt tre pass i veckan, men det finns möjlighet att tacka nej till arbetspass.

Vmp Group arbetar även med fler företag inom samma kategori där arbetet är dagtid, om du även är intresserad av dagtid så ange det i din ansökan. Arbetet sker i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med ditt team att bära byggmaterial. Vid arbetet finns även en maskinförare som lyfter material till våningsplan högre upp, där ni tar emot och bär in i rätt rum.Din profil
Då arbetet enbart är extra ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du som person skall ha god arbetsmoral och representera Vmp och vår kund på ett föredömligt sätt. Vidare måste du vara ansvarstagande och försiktig med det gods du hanterar.

Meriterande är B-körkort och att du kan ställa upp på tillkallning med kort varsel.

Ansök gärna redan idag då vi kommer att hålla löpande intervjuer.

Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Grovarbetare, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid - Enligt överenskommelse
Visstid, 3-6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
VMP Group i Göteborg
Hemsida:
http://www.vmp-group.se

Ansökan

Referens:
1179
Webbplats:
https://www.vmp.fi/vmpgroupsverige/arbetet-pa-vmp/alla-lediga-tjanster/?jaid=1179
Sista ansökningsdag:
2017-12-22


Senaste inkomna jobb