Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Inbärare/hantlangare - Uppsala

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är stark och som vill få in foten i byggbranschen.

Du kommer att vara behjälplig på ett bygge i Uppsala där dina arbetsuppgifter kommer att variera men framförallt kommer du att jobba med inbärning, sortering av restmaterial och som hantlangare.

Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan nu direkt till mikael.buskas@prowork.se eller ring 073-368 01 65 vid frågor.


Vi söker dig som gillar tunga lyft och som är självgående, du gillar ta initiativ och trivs bäst när du märker att jobbet går undan.
Du är även lyhörd och förstår vikten i att vara på det stället där hjälpen behövs.

Om du har gått bygg i gymnasiet är detta en merit men inte ett krav.Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, industri och fastighet, varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Grovarbetare, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Prowork Bemanning AB

Ansökan

Referens:
Inbärare - Uppsala
E-postadress:
mikael.buskas@prowork.se
Sista ansökningsdag:
2019-06-05


Senaste inkomna jobb