Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Montör inom bygg till Solna

Om tjänsten

Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor.


Om kunden

För kunds räkning söker vi nu 4 montörer för uppdrag i Solna till ett bolag som utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer luftbehandlingsprodukter, så som ventilationssystem etc. Detta är ett projekt som är planerat att pågå ca 1,5 år med start i januari 2016.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgiften ingår det att montera i olika moment. Dels platsmontera ihop vissa delar på aggregat, montera fast aggregat i golv, bygga väggar i det rum där aggregat skall vara samt montera dörrar och fläktar. För att montera används oftast skruvdragare, ingen el koppling av fläktar, detta görs av personer med behörighet. Väggsystemen är i plåt och monteras och tätas med silikonliknade material, då det är krav på täthet i de byggda rummen. Det är en del bärande av material in till rummen där aggregaten skall vara placerade. I arbetet ingår det att ha ordning och reda på arbetsplatsen samt utföra viss dokumentation av utfört arbete samt att följa gällande krav på arbetsmiljö.
Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom bygg eller erfarenhet från byggmontage
Erfarenhet av liknande arbete inom byggbranschen är meriterande
Självgående, efter upplärning
Driven

Du bör ha egenskaperna att var driven, ansvarstagande, ta egna initiativ inom givna ramar.

Välkommen med din ansökan!

Grovarbetare, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Industrisupport Värmland AB
Hemsida:
http://www.industrisupport.com/

Ansökan

Referens:
744
Webbplats:
http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=744
Sista ansökningsdag:
2015-12-03
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb