Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tycker du om att arbeta fysiskt? Se hit!

Om tjänsten

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligtNu söker vi dig som vill arbeta som Flytspacklare i ett härligt gäng!

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en Flytspacklare för kunds räkning. Kundföretaget är en golventreprenör som arbetar med stora och små byggprojekt runt om i Västra Götaland. Du kommer att göra förarbetet innan golvläggaren kommer och ska göra sitt.

I dina arbetsuppgifter ingår det att sätta ut höjder för spackling ut efter ritningar, lägga ut spackel över golvet och därefter göra en bra finish. Arbetet kommer även att innebära en del bärande, en del tunga lyft och blandande av spackel. Arbetstiden är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du som söker är en praktisk person som har arbetat i exempelvis byggbranschen sedan tidigare. Körkort och bil är ett krav.

Du behöver vara en händig person som tycker om att arbeta fysiskt. Vidare är du en go och glad person som har nära till skratt. Då du arbetar i team är det en förutsättning att du är social, men du ska även kunna vara relativt självgående och inte ha några problem med att arbeta självständigt om det skulle bli nödvändigt. Vi ser gärna att du är initiativrik, lösningsorienterad och du bör inte heller vara rädd att smutsa ner dig då det är en del av arbetet.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.seVi ser fram emot din ansökan redan idag!

Grovarbetare, bygg och anläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
First Personalpartner AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.firstpersonal.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=417
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb