Underhållstekniker-El till Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad

Om tjänsten

Som underhållstekniker inom el vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av anläggningens produktionsenheter. Du kommer att bidra vid akuta problem men framförallt arbeta med planerad service och underhåll. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.

Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Beredskapstjänstgöring förkommer.
För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.


Vi söker dig med teknisk utbildning och erfarenhet med inriktning mot el/automation. Du har kunskaper inom PLC system och trivs med att ha varierande arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter ute i våra anläggningar. Som person gillar du att lösa problem, är utåtriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Erfarenhet av att arbeta inom process- eller energianläggningar, att arbeta med underhållssystem och har grundläggande datorkunskaper i Office är meriterande. B-körkort är ett krav.

Katrinefors Kraftvärme AB bedriver kraftvärmeproduktion i ett kraftvärmeverk beläget i Mariestads tätort. Anläggningen består av 2 kraftvärmeblock eldade med biobränslen med en gemensam kapacitet av 65MW värme och 16,8MW elproduktion. För spetslast och reservproduktion finns 5 oljepannor om totalt 80MW. Bolaget har 14 anställda som arbetar med drift underhåll och utveckling av anläggningen.

För mer information besök www.katrineforskraft.se

UnderhållsarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
BRAPERSONAL SVERIGE AB
Hemsida:
http://www.brapersonal.nu

Ansökan

Referens:
Underhållstekniker
E-postadress:
katrinefors@brapersonal.nu
Sista ansökningsdag:
2019-02-10
Övrigt:
Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2019-01-31 Välkommen med din ansökan! I rekryteringen samarbetar Katrinefors Kraftvärme AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Katrinefors Kraftvärme AB.


Senaste inkomna jobb