Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Underhållstekniker sökes omgående!!

Om tjänsten

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013.

Om företaget

Underhållstekniker för långt uppdrag!

Vi söker nu en underhållstekniker som kommer att verka för service och underhåll av vår kunds produktionsutrustning. Som underhållstekniker bidrar du till att produktionen kan bedrivas så effektivt som möjligt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att tillsammans med ditt team ansvara för att maskiner och produktionsutrustning fungerar som de ska samt att förebygga driftsstopp. Du utför planerat underhåll samt akuta reparationer och felsökning av el, mekanik eller annan utrustning. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med leverantörer, att konstruera nya lösningar till installationer samt att bidra till utveckling av teknik och arbetssätt inom ditt område.

Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån PLC (siemens S7), Hydralik, Pneumatik, EL (BB2) och verkstadsvana. Vi söker dig som gillar problemlösning och har ett högt engagemang i ditt arbete. Som person är du initiativtagande, strukturerad och stresstålig. Du har en positiv attityd och teamkänsla!

Vår kund är marknadsledande och erbjuder dig ett varierande arbete i en tekniskt avancerad miljö.

Urval sker löpande, ansök via www.soderco.se

UnderhållsarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
S&C Bemanning i Vårgårda AB
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
969
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=969
Sista ansökningsdag:
2014-12-19
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb