Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren målare med bredare renoverings kunskap

Om tjänsten

Sweco Safeguards är ett enskild firma företag som erbjuda tjänster inom inredning och total renovering av bostäder och byggnader. Vi arbetar nu i Uppsala och Gävle men vi planerar för att utvidga vår service till andra regioner och våra arbetstagare kommer att behöva resa och arbeta i hela regionen som företaget och kunderna finns i.

Erfaren målare med bredare renoveringskunskap behövs. Du måste vara en erfaren målare: Goda kunskaper och färdigheter inom andra renovering och inredning tex golvläggning, plattsättare eller tapetsering, är en stärk fördel! eftersom vi är ett små företag och skulle behöva ersätta varandra. Du som en person måste kunna arbeta både i team och självständigt, som person måste du vara ansvarsfull och försiktig för att kvaliteten på arbetet ska vara på mycket hög. Du kommer också att ansvara för en god kommunikation med kunder och vara lyhörd för behoven hos kunder. Du kommer att besöka kunder som är i behov av företagets tjänster, hjälpa dem förstå och beräkna material och tid som behövs för varje enskilt arbete, samt att göra kostnadsberäkningar till kund. Om du har erfarenhet av 3 D väggar och dekorationer (inredning), är detta en stor fördel.

Önskade erfarenheter: -10 års erfarenhet. Goda kunskaper i svenska eller engelska. Lämna gärna CV, personligt brev och referenser.

MålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Halimova Nargis

Ansökan

E-postadress:
konstmalare@gmail.com
Sista ansökningsdag:
2018-09-29


Senaste inkomna jobb