Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kan du måla? Då är du rätt person!

Om tjänsten

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013, 2014 och 2017.

Om företaget
UBAB Ulricehamns Betong AB är ett familjeägt företag som tillverkar och marknadsför prefabricerade systemlösningar i betong för industribyggnader, kontor, bostäder etc. Förutom tillverkning av betongelement utför de även konstruktion, montering samt komplettering till stomentreprenader. Verksamheten, som bedrivits sedan1946, är förlagd i Timmele, utanför Ulricehamn där de för närvarande är drygt 285 medarbetare.

Via länken nedan kan du se en film om UBAB och deras byggsystem.

http://www.ubab.com/om-ubab/

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning ytterligare en medarbetare till deras produktion för sprut och rollermålning av prefabricerade betongelementprodukter. Vi ser att du som söker är van att arbeta självständigt och är ansvarstagande då detta arbete ställer stora krav på dessa egenskaper. Du kommer utefter den dagliga produktionen att själv strukturera upp ditt arbete och sköta planeringen kring denna. Du kommer inledningsvis vara anställd av oss på Söder & Co men det finns i förlängningen stora chanser till övertag.
För att få de bästa förutsättningarna att lyckas på din nya arbetsplats kommer det att ske en introduktion i början av din anställning. Därefter ser vi att du skall kunna behärska de olika arbetsmomenten självständigt. Arbetet sker inomhus på deras lager.Din profil
Du skall ha arbetat som målare eller liknande för att vara aktuell för denna tjänst. Vi tror även att du som person är arbetsvillig, kan arbeta bra under stressande situationer samt är fysiskt välmående och har en god hälsa. Som nämndes ovan ser vi det även som en förutsättning att du är initiativtagande, drivande och alert. Majoriteten av arbetet kommer att ske individuellt men det förekommer även arbete i grupp och vi ser därmed att du är bra på att samarbeta. Traverskort är meriterande, men inte ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande. Är du intresserad av att vara en del av en ständigt växande bransch? Ansök redan idag via vår hemsida på www.soderco.se

MålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
2799
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2799
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb