Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Målare

Om tjänsten

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se


Dina arbetsuppgifter

För vår kund i Sundsvall söker vi målare. Arbetsuppgifterna kan innebära arbete som invändig och utvändig målning, spackling, vävning samt putsning. Du kan i perioder behöva avlasta andra delar av produktionen med exempelvis, golvläggning, montering av fönster samt sätta lister och smyg.

Din profil

Är du en duktig målare?
Då är du Konsultias nya medarbetare! Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Med rätt inställning och engagemang har du alla möjligheter att utvecklas och hitta rätt arbetsplats för dig!

Till tjänsten som målare söker vi dig som har tidigare bakgrund inom industrin och/eller byggnadstekniskt gymnasium. Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi söker därmed dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och effektiv. Du trivs i industrimiljön och tycker om att arbeta såväl självständigt som i team.


Övrig information

Vi läser CV, intervjuar och matchar kandidater löpande, så sök tjänsten redan idag! Vänligen sök tjänsten på www.konsultia.se eller kontakta Anna Nordberg på, anna@konsultia.se eller 070-517 29 79 om du har några frågor

MålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Konsultia AB
Hemsida:
http://www.konsultia.se/

Ansökan

Referens:
289
Webbplats:
http://konsultia.se/visa-jobb/?jaid=289
Sista ansökningsdag:
2015-12-18
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb