Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Montör

Om tjänsten

Vi söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Stockholm med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst montering av invändiga och utvändiga solskyddsprodukter.
Viss koordinering och bokning av montage ingår i tjänsten. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom vårt företag.

Som person bör du vara:
- Självständig
- Ansvarsfull
- Serviceinriktad
- Noggrann
- Flexibel

Du ska tycka det är kul att att montera ute hos kunder! Det är meriterande om du har erfarenhet av att montera solskydd eller liknade produkter eller om du arbetat inom ett serviceyrke.

Vi är mer intresserade av vad personen kan tillföra idag och i framtiden än av att tänka på om det är hög- eller lågsäsong när vi anställer. Vårt mål är att anställa personal som förstår helheten av vårt koncept och vår företagsidé,
och som vill arbeta med och att utveckla vår process och inte minst sig själv.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi arbetar oftast dagtid.

Körkort och tillgång till bil är mycket meriterande

Lön
Fast

Är du egen företagare i branschen idag?
Driver du egen verksamhet i branschen idag och känner att du inte riktigt hinner med? Du är kanske splittrad mellan försäljning, administration, produktion, montage och personal.
Det blir mindre och mindre tid till det som var roligast, att montera/sälja och göra affärer.
Vi tar alla förslag/möjligheter i beaktning.

MålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mpg Handel i Stockholm AB

Ansökan

E-postadress:
daniel@markis.nu


Senaste inkomna jobb