Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Proffsmålare hos TJF Måleri AB

Om tjänsten

Du skall vara målare i team, vi jobbar med nyproduktion. Vårt systerbolag bygger hus för A-Hus och Trivselhus mfl. Jobbet består av både invändiga och utvändiga målningar. Vi gör även andra jobb som innefattar måleri, tapetsering, slipning och spackling. Man skall kunna jobba i hela Storstockholm med Kranskomuner.

Vi tror att du har många års erfarenhet inom måleri, du skall vara mycket för kvalité så vår kund blir 100% nöjd med utfört arbete. Vi har besiktningsmän som granskar allt vi gör. Du skall vara team player och vän i ditt arbetsteam. Vi lägger stor vikt på social kompetens och den som är lojal mot bolaget. Så du som är driven och har en gedigen yrkesstolthet är den vi söker.

OM OSS
Vi arbetar i hela stor Stockholm, då och då får vi även åka ut på uppdrag i landet. Vi arbetar med att måla hus för A-Hus, Trivselhus, Movhome med flera. Bolagen ingår idag i en koncern om 4 företag där Cyntus AB är moderbolag med 3 döttrar. TJF Entreprenad AB, TJF Måleri AB, Gröna Bygget i Sverige AB. Vi är snabbt växande och behöver därför utöka med duktig och kompetent personal. Du kommer jobba nära och tillsammans med koncernens övriga medarbetare, vi är idag 28 personer. Du skall ha dokumenterad och flerårig erfarenhet ifrån måleri, kunna kommunicera med dina arbetskamrater. Vi sitter i fina lokaler i skogås, där vi har kontor och lager. Du kommer rapportera direkt till Målerichef/Entreprenads chef.

MålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Du kommer få en provanställning om 6 månader med fast månadslön enligt ök. Du skall kunna ta dig på egen hand till våra arbetsplatser i Storstockholm, Arbetstiderna är förlagda till 7-16. Körkort behörighet B är ett krav, har du inte kökort sök inte.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tjf Måleri AB

Ansökan

Referens:
Måleriproffs TJF Måleri AB
E-postadress:
anstallning.tjfmaleri@gmail.com
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Övrigt:
Är inte samtliga delar med i din annons kommer den lämnas utan hänseende. Vi tar endast emot ansökningar på anvisad mail, vi har ingen möjlighet att ta emot samtal, utifrån ansökan gallras kandidater. Det som SKALL finnas med är: välgjort personligt brev, cv helst foto och referenser från relevanta tidigare arbetsgivare.


Senaste inkomna jobb