Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tingsrydsbostäder söker Målare

Om tjänsten

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad målare med komplett lärlingsbok. Yrkeserfarenhet av måleri, liftutbildning, utbildning i ställningsbyggnad 2-9 m är meriterande.

Som målare på Tingsrydsbostäder kommer du att arbeta med inre och yttre målning inom vårt fastighetsbestånd i hela Tingsryds kommun. Uppgifterna består av målning och tapetsering av lägenheter och viss utvändig målning.

KVALIFIKATIONER
Som person är du flexibel, engagerad och med god förmåga att se möjligheter. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra.

B-körkort erfordras. God kunskap i svenska i både tal och skrift är ett krav.

För mer information se: www.tingsrydsbostader.se

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk via denna annons eller Tingsrydsbostäder AB, Box 140, 362 22 Tingsryd. Rekrytering sker löpande. E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

MålareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tingsryds kommun, Tingsrydsbostäder

Ansökan

Referens:
A731490
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9c91044c-5dbd-489f-9828-fea9fd2a4311&TK=63f25238-bee0-4d90-9b00-869baae6c73d
Sista ansökningsdag:
2017-12-15


Senaste inkomna jobb