Takläggare och takmontör

Om tjänsten

Nu söker vi en självgående och pålitlig takläggare att bli en del av vårt team. Vi har pågående projekt överallt i Stockholm och lägger alla typer av tak. Vi utför även en del servicearbeten till våra kunder och förutsätter att du är lösningsorienterad och serviceminded

Du kommer att arbete tillsammans med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det.

Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på höga höjder och med användning av arbetsskydd eftersom du kommer arbeta på olika typer av tak. Om du inte har någon erfarenhet kommer vi utbilda dig på säkerheten och hur man arbetar på tak.

Jobbet är ibland fysiskt tungt och det är bra om du har erfarenhet på tidigare jobb som var fysiskt krävande men om du inte har det så kommer vi utbilda dig på det.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Om du inte är en erfaren takarbetare men känner att du har en stark vilja att bli professionell inom detta område så kommer vi utbilda dig.


DaniMax är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Stockholm län . DaniMax satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DaniMax: ”Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor

Takmontör, utan yrkesbevisVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
80% eller mer

Arbetsplats

Arbetsplats:
Danimax Takservice AB
Hemsida:
http://www.arbetsförmedlingen.se

Ansökan

Referens:
takmontör
Sista ansökningsdag:
2019-03-03
Övrigt:
Du kan söka tjänst genom e-mail.


Senaste inkomna jobb