Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningschef till IKEA Food Bäckebol

Om tjänsten

Som avdelningschef inom Food ska du tillsammans med dina medarbetare arbeta för att ytterligare förstärka positionen för IKEA som Sveriges ledande heminredningsföretag. Genom att säkra att vi har säljande butiker och att vi i säljmötet möter upp de många kundernas behov och överträffar deras förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, planera och följa upp arbetet på avdelningen. Du jobbar dagligen med att utveckla, inspirera och coacha dina medarbetare genom ett tydligt och närvarande ledarskap.

I funktionen Food leder du genom att använda kunskap om sortimentet, den lokala marknaden och kunderna för att optimera försäljningen. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten mot tillväxt. Du kompletterar den mekaniska försäljningen med personlig försäljning utifrån kundens behov och sortimentets karaktär. Att säljstyra är ett viktigt inslag i kombination med att snabbt justera uttrycket i butiken. Målet är att skapa en kommersiell, inspirerande och välfylld avdelning där kunder som medarbetare är i fokus – varje dag.

I rollen som avdelningschef rapporterar till vår IKEA Food Manager och är en del av Foods samt varuhusets ledningslinje.
Du är ansvarig för att rekrytera, utveckla och leda ditt team, bestående av en gruppchef och ca 20 medarbetare, genom att uppmuntra en öppen, konstruktiv och ärlig tvåvägskommunikation. Du är ansvarig för den dagliga driften i allt från bemanning och säkerställandet av en attraktiv arbetsmiljö där alla ses som en talang med möjligheten att utvecklas både som individ och i sin yrkesroll.Vi söker dig som vill leda och inspirerar ditt team för att optimera den totala köpupplevelsen och skapa en långsiktig relation med våra besökare och kunder.

• Du har erfarenhet av ledarskap och älskar att jobba med människor.
• Du kan arbeta både operativt och strategiskt.
• Du har erfarenhet av att upprätta och implementera handlingsplaner, budget och följa upp uppsatta mål.
• Du har passion för att sälja och bygga relationer med våra besökare och kunder.
• Du gillar att arbeta i en föränderlig verksamhet med högt tempo.
• Du har förmåga att utmana dig själv och dina kollegor, allt för att vi ska få den optimala köpupplevelsen.
• Du får energi av IKEA värderingarna som också reflekterar ditt eget ledarskap och dina egna värderingar.
• Du är ödmjuk, öppen och ärlig i ditt sätta att samarbeta med andra.
• Du har även intresse i logistiska områden då du ansvarar för att rätt vara hamnar på rätt plats, i rätt tid och i rätt mängd.

För oss på IKEA Bäckebol är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror på ledarskap genom det goda exemplet och att du har en stark vilja att ge och ta ansvar. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm omkring dig.

Avdelningschef, butikVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
IKEA AB
Hemsida:
http://www.ikea.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobs.brassring.com/1053/ASP/TG/cim_jobdetail.asp?partnerid=13900&siteid=5007&AReq=329008BR
Sista ansökningsdag:
2018-10-23


Senaste inkomna jobb