Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Butiksansvarig till Marinshopen i Älvsjö

Om tjänsten

Brinner du för att sätta kunden i centrum och att utveckla affären i butik? Läs då vidare!

Som Butiksansvarig leder du den dagliga verksamheten i vår butik, som ligger i anslutning till vårt lager och säljkontor i Älvsjö. Hit kommer både företagskunder och privatpersoner som söker vår expertis och proffsiga bemötande. Utöver att ansvara för den dagliga butiksdriften kommer du även sälja reservdelar och båttillbehör till våra kunder över disk.

Du kommer att vara ansvarig för en butik som idag kännetecknas av inte bara ett fantastiskt sortiment, utan framför allt av kompetent, energisk och professionell personal. Med dig som ledare utvecklas både vi och vår butik kontinuerligt tillsammans.

Vårt mål är att alla kunder som lämnar butiken ska vara imponerade av vår kunniga personal och den service de fått. Det gör din roll extremt viktig i vår verksamhet.

Vi står just nu i startgroparna för en total ombyggnad av vår butik. Tjänsten som butiksansvarig innebär därmed en unik möjlighet till en drivande roll i att utforma det vi vill skall vara Sveriges i särklass bästa marinbutik när vi slår upp portarna inför nästa båtsäsong.

Vi söker dig som har en hög produktkännedom om framför allt båttillbehör och stor vana av att arbeta i butik. Har du haft ansvar för en egen butik är det meriterande.

Som person är du lyhörd, empatisk och prestigelös. Ditt ledarskap kännetecknas av förmågan att skapa trivsamma förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas och fungera på topp i en ytterst kundorienterad miljö. Du kan entusiasmera och få med dig dina kollegor i en gemensam laganda för ständig förbättring.

I kundkontakten strävar du efter att alltid ge bästa möjliga kundservice och du brinner för att utveckla affären för såväl säljarens som kundens bästa.

Självklart är det ett stort plus att du delar vårt stora intresse för båtar och båtliv.

Marinshopen startades 1977 och är marinbranschens ledande leverantör av originalreservdelar och båttillbehör. Sedan maj 2018 är Marinshopen en del av C. Hansen Group AB, ett familjeägt företag som startades år 1966 och är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till USA-bilar, trucks, vans och marinmotorer. Hansen Group är även officiell distributör av Gulf smörjmedel i Sverige.

Nu satsar vi framåt på flera områden och söker en duktig Butiksansvarig som bland annat kommer att få möjligheten att vara drivande i att skapa en helt ny butik i våra lokaler i Älvsjö.

ButiksansvarigVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Provanställning 6 mån.
Kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hansen Group
Hemsida:
http://www.marinshopen.se

Ansökan

Referens:
Butiksansvarig
E-postadress:
peter@marinshopen.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Övrigt:
Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Välkommen!


Senaste inkomna jobb