Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven Varuhuschef

Om tjänsten

Företagspresentation

Harald Nyborg är ett familjeägt svenskt/danskt företag med mer än 110 år lång och stolt historia där ärlighet och köpmannaskap står i centrum. Företaget startades i Danmark 1904 av Harald Nyborg. Harald Nyborg koncernen består dessutom av 130 mindre byggmarknader och fem möbelvaruhus och snart finns det 11 butiker i Sverige. Totalt omsätter koncernen drygt 6 miljarder svenska kronor och ägs av familjen Daell.Tjänstebeskrivning

Är du ambitiös och har ett genuint intresse för kundservice och ledarskap? Harald Nyborg söker nu en varuhuschef till deras nya butik i Alingsås!

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Nu har du chansen att vara med om att starta upp ett nytt varuhus. I rollen som varuhuschef leder du det dagliga arbetet där ditt huvudsakliga ansvar är att, tillsammans med dina anställda, säkerställa att kunderna som kommer till butiken bemöts välkomnande och att butikens sortiment är uppdaterat och inspirerande. Vidare så ansvarar varuhuschefen för försäljning, resultat, uppföljning och ledningen av personalen som kommer att uppgå till 8-12 anställda. Inköp och marknadsföring sköts centralt.


Krav på person

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning vad gäller dagligt butiksarbete, flerårig erfarenhet av ”Gör det själv”-marknaden samt ett stort intresse för logistiskt tänkande. Du trivs i en miljö med hög aktivitetsnivå och är genuint intresserad av att ge en god service där kunden alltid står i centrum. Vi söker dig som är en handlingskraftig person med stort driv där du hela tiden ser till att förbättra, utveckla och optimera din enhet. Vidare har du lätt för att samarbeta och att motivera och inspirera dina anställda att utvecklas och göra ett så bra jobb som möjligt. Även meriterande om du har god kännedom om den lokala marknaden i området. Som varuhuschef krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: 1/2 2015
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar och helger
Plats: Alingsås

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Carolin Ericsson, Rekryteringskonsult, på 0733-53 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

ButiksansvarigVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
PerformIQ AB
Hemsida:
http://www.performiq.se/

Ansökan

Referens:
1133
Webbplats:
http://www.performiq.se/job/1133/
Sista ansökningsdag:
2014-12-31
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb