Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chef Tekniska avdelningen Regionteater Väst Borås

Om tjänsten

Chef Tekniska avdelningen Regionteater Väst AB Regionteater Väst producerar scenkonst för en ung publik.

Vi håller en hög konstnärlig kvalitet och turnerar i Västra Götaland, som består av 49 kommuner. Det stora upptagningsområdet gör Regionteater Väst till en av Sveriges största turnerande institutioner, tillika en av de största producenterna av scenkonst för barn och unga i Sverige. Regionteater Väst har två produktionshus, ett i Borås för dans och ett i Uddevalla för teater.

Verksamheten omsätter årligen ca 47 mkr och 55 årsarbeten varav ett 40-tal tillsvidareanställda – konstnärer, tekniker och administratörer – alla med fokus på att ge barn och unga en möjlighet att möta en levande scenkonst som placerar deras röster i centrum. Vi spelar ungefär 500 föreställningar under ett år och möter ca 45 000 personer.

Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete med mycket ansvar i en kreativ miljö. Du blir en del av den regionala utvecklingen med fokus på barn och unga. Inför chefsbytet har strukturen kring den tekniska avdelningen omorganiserats och du blir en viktig del av den processen. 

Om arbetet
Som chef för vår tekniska avdelning erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för att organisera, planera och utveckla bolagets tekniska produktion, tillverkning och turné. Du leder och har personalansvar för tekniska avdelningen som består av 16 personer. Vi arbetar gränsöverskridande med föreställningsteknik och tillverkning samt kör föreställningar på turné. Vaktmästeri och lokalvård ingår i tekniska avdelningen. På varje ort finns en teknisk samordnare och du arbetar i både Borås och Uddevalla. 

Du ingår i bolagets ledningsgrupp. Arbete sker i stor utsträckning i nära samarbete med VD, övriga chefer, producenter, turnéläggare och annan personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat med produktion av scenkonst eller annan form av konst och som dessutom har erfarenhet av arbetsledning. Vi ser gärna att du har gått Svensk Scenkonsts ledarskapsutbildning eller annan likvärdig och har deltagit i ledningsgruppsarbete. Eftersom du har arbetat några år med turnéverksamhet vet du vad det innebär och att det även inkluderar frågor som tillgänglighet, säkerhet och arbetsmiljö.

Arbetets karaktär ställer höga krav på kreativitet, lyhördhet, förmåga att bygga relationer och nätverk samt ett prestigelöst förhållningssätt. Detta tycker vi präglar arbetsklimatet på Regionteater Väst där vi hoppas att du ska trivas och utvecklas med oss.

 

Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.För att söka denna tjänst hänvisar vi till motsvarande platsannons i Uddevalla;

https://vgregion.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:173878/

 
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

TeaterchefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Efter överenskommelse, provanställning tillämpas
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Regionteater Väst

Ansökan

Referens:
2017/7121
Webbplats:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:173880/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb