Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare till Resultat Projektledning AB

Om tjänsten

VI HJÄLPER ER ATT TA NÄSTA STEG

Att flytta och förändra en verksamhet är en komplex process och det första man bör inse är att ingen begär att ledningen skall kunna genomföra hela processen själv, samtidigt som den ordinarie verksamheten skall drivas. Det är vår viktigaste roll som konsulter: "Att avlasta er så att kunden kan fokusera på kärnaffären".

Oavsett varför ni ska göra en lokalförändring eller flytta, så är det ett stort steg. Hur stort steg ni vill ta är naturligtvis upp till er. Ni står inför en organisatorisk utmaning och vi anpassar lösningen till de behov och de mål som gäller er förändring. Projektledning är vår, planering och h samordning.

Läs gärna mer om oss på www.resultat.se

Arbetsbeskrivning

Du är en person som har passion för människor och förändring. Du kan inspirera, engagera och utmana samtidigt som du driver projektet framåt på ett framgångsrikt sätt. Du kommer att planera och starta upp förstudier och på egen hand genomföra workshops hos våra kunder. Syftet med förstudien är att ge kunden en djupare förståelse för val av arbetssätt och utformning av kontoret. Rollen stöttar och underlättar för kunden i de styr-, projekt- och referensgrupper som behövs för genomförandet. Du kommer även hjälpa till med visionsarbete och bl.a. medarbetardialoger. Men det allra viktigaste är att kunna läsa av människor och beteenden. Kunna se var de står i sin förändringsresa och att se vad som behöver göras. Inspiration och nytänkande är viktiga beståndsdelar. Dina kontaktytor blir ledningsgrupp, platsansvarig eller intern projektledare ute hos kund.

Du kommer som teamledare att coach och leda en grupp om 5 konsulter och ansvara för den dagliga verksamheten vid sidan av sin roll som projektledare. Du har också en aktiv roll i försäljningsarbetet och ingår i ledningsgruppen.

Tjänsten är placerad i Göteborg och du rapporterar till konsultchef.

Vem är du?

Du har en universitets- eller högskoleutbildning med fokus på fastighet och/eller projektledning eller likvärdig branscherfarenhet. Du har kunskap och erfarenhet av att leda människor genom en förändringsprocess. Erfarenhet av personalansvar är ett önskemål.

Som person är du prestigelös, lyhörd och orädd och ser det som en härlig utmaning att leda dina kunder i en dynamisk och föränderlig process. Vi tror att du har ett naturligt coachande förhållningssätt och vet hur du med rätt frågor får dina kunder att finna nya insikter. Erfarenhet av att föreläsa och inspirera genom workshops är också bra om du har med dig och har det handlat om framtidens arbetsmiljö blir vi extra nyfikna. Du kommer skapa presentationer till olika intressegrupper hos våra kunder så programvaror som berör detta bör du ha arbetat med tidigare.

Du drivs av att göra det enkelt, men är medveten om att det är detaljerna som gör skillnaden. Resultat lägger stort vikt vid att medarbetare ska trivas på jobbet och känna sig engagerade, utmanade och agera som ett team.

Innehav av körkort samt mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad kan erbjuda dig?

Vill du vara med på vår resa? Resultat är en attraktiv arbetsgivare som präglas av hög förändringstakt och stark yrkesstolthet, där din roll kommer vara en viktig del för teamets och företagets framgång. Vi är ett varmt, hjärtligt och personligt företag vilket reflekteras både i kundsamarbeten och i företagskultur.

Kontaktperson

I denna rekrytering har Resultat valt att samarbeta med Experis, ManpowerGroup. Passar du in på ovanstående beskrivning och är intresserad av tjänsten söker du genom att registrera dig på www.experis.se och klicka på ansökningsknappen nedan. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Hallin på telefon 031- 61 72 52 eller .

Vi intervjuar löpande och sista ansökningsdatum är den 3 december 2017.

BudgetchefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis AB

Ansökan

Referens:
33653
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=YWhhbGxpLjY2NjM0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-11


Senaste inkomna jobb