Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomi- & kontorschef till Sjölander Måleri

Om tjänsten

Är du en strukturerad ledare som trivs med helhetsansvar för ekonomi och administration? Vill du vara med och sätta färg på tillvaron? Då ska du söka tjänsten som Ekonomi- och kontorschef hos Sjölander Måleri. Du erbjuds en ansvarsfull nyckelroll som chef för vår ekonomi- och projektadministration.
Ditt arbete innebär att leda, fördela och samordna det administrativa arbetet inom ekonomi, projekt, HR och KMA. Som chef ger du teamet en tydlig riktningskänsla där du genom ditt engagemang motiverar och driver såväl personal, processer och rutiner framåt. Du har både personal- och budgetansvar samt sköter den löpande rapporteringen till ägare och styrelse.

Utöver att leda det administrativa arbetet sköter du moms- och skattedeklarationer, månads- och årsbokslut, sammanställning av budget och prognos. Du sköter uppföljning, kontroll och analys såväl operativt som strategiskt. Du hanterar kontakterna gentemot revisor, bank och myndigheter samt ansvarar för att hålla dig ajour kring lagar och regler inom redovisningsområdet.


Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt. Du är affärsmässig och mån om att skapa de rätta förutsättningarna för vårt administrativa team att kunna leverera bästa möjliga service och kvalitet både internt och externt.

För dig är det viktigt med ordning och reda och du trivs med att skapa struktur, tydliga rutiner och processer. Du är van att arbeta självständigt och kan hantera arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är rak och tydlig i ditt sätt att leda samt bidrar till att skapa arbetsglädje och motivation på kontoret.

Vi söker dig som är utbildad ekonom och med flera års arbetslivserfarenhet inom ekonomisidan, gärna i en ledande position. Har du dessutom kunskap i fastighetsredovisning är det meriterande. Vi förutsätter att du är en erfaren dataanvändare med mycket goda kunskaper i program inom MS Office samt något ekonomisystem (vi arbetar i Hantverksdata). Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.


Sjölander Måleri ingår i en färgstark koncernen med hög kompetens inom måleri, fasadputs, balkong- och fönsterrenoveringar, antikvariska restaureringsarbeten samt rostskyddsmålning och golvbeläggningar. Har idag ca 120 anställda, omsätter ca 100 MSEK och är verksamma i Sundsvall, Härnösand, Östersund och Borlänge. Läs mer på www.sjofastvision.se

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten avser anställning hos Sjölander Måleri, omfattning heltid, med placering på huvudkontoret i helt nya fräscha lokaler vid Davidstadsvägen i Sundsvall.

Arbetsplats

Arbetsplats:
RUTINERA I SUNDSVALL AB
Hemsida:
http://www.rutinera.se

Ansökan

Referens:
Ekonomi- & kontorschef
E-postadress:
petra.elf@rutinera.se
Sista ansökningsdag:
2017-12-10
Övrigt:
Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan skickar du till: petra.elf@rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 10 december 2017.


Senaste inkomna jobb