Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiansvarig – med ett lösningsorienterat sinne

Om tjänsten

Vi söker dig som är trygg i din ekonomiska kunskap och kan på ett enkelt sätt ta dig an Jacob Lindh AB:s ekonomi på alla plan. Samtidigt är du en person som tycker om att bidra med mer och har ett öga för vad som kan utvecklas på kontoret. Dina personliga egenskaper väger tungt och vi söker dig som matchar in i det härliga team på 5 personer som sitter i Lund.

Arbetsuppgifter
I denna roll blir du ansvarig för Jacob Lindh AB:s ekonomi, vilket innefattar löpande bokföring, redovisning, bokslut, skatteberäkningar samt löneadministration. Denna tidigare outsourcade tjänst, tas nu inhouse och vi söker dig som vill vara med och sätta upp grunderna internt och ta ansvaret för de ekonomiska frågorna.

Utöver de ekonomiska bitarna är Jacob Lindh AB företaget som vill utvecklas och söker dig med ett öga för vad mer ni på kontoret kan lyfta ännu en nivå. Vilket kan röra allt från projektuppföljning, kontakt med leverantörer, offerthantering, marknadsaktiviteter och kampanjer. Det finns inga satta ramar för vad ni kan och inte kan göra, utan vi vill att du är med och bygger upp och utvecklar.

Det lilla kontoret i Stora Råby i utkanten av Lund med 5 kollegor, präglas av högt i tak och en öppen jargong. Här blir du en viktig hörnsten som kan vara med och utveckla bolaget och bidra till tillväxt.


Om Jacob Lindh AB
Jacob Lindh AB säljer och projekterar byggprojekt inom segmenten affärs-, lager- och industribyggnader. Hallbyggnaderna byggs av stålstommar som kläs till ett klimatskal med hjälp av olika material, exempelvis trä-, plåt- och betongfasad, för att möta kundens behov. Jacob Lindh AB strävar efter att leverera flexibla och högkvalitativa byggnader till ett bra pris.

Här arbetar man utifrån 4 grundvärderingar:
• Utveckling – Vi slutar aldrig att söka efter den smartaste lösningen. Den enskilde söker hela tiden ny kunskap och erfarenhet. Bra resultat står alltid i fokus.
• Respekt – Vi är ärliga och raka. Vi visar personligt engagemang och tar hand om kunden/underleverantören. Vi gläds med den som lyckas och stöttar den som behöver hjälp.
• Ödmjukhet – Vi är jordnära. Vi erkänner våra misstag och lyssnar på andra. Vi ger hjälp när någon ber om det och vi frågar efter hjälp när vi behöver det.
• Ansvar – Vi tar ett helhetsgrepp över vårt handlande och vågar agera. Vi är duktiga på att planera och håller våra deadlines. Vi jobbar gränslöst över hela företaget för att lösa uppgiften med en positiv anda.

Utbildning och personliga egenskaper
Vi ser att du har en eftergymnasial ekonomiutbildning, och en arbetslivserfarenhet som gör att du på egen hand kan hantera det ansvar du får.

Vi lägger stor tyngd på dina personliga egenskaper och vill att du på ett tydligt sätt visar på din noggrannhet, prestigelöshet, din initiativförmåga, ditt lösningsorienterade sinne och hur du kan bidra med din energi till kontoret. Vidare är det viktigt att du delar företagets grundvärderingar.

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Malmö AB
Hemsida:
https://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
48236
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/lund/ekonomiansvarig-med-ett-losningsorienterat-sinne/48236
Sista ansökningsdag:
2017-12-17


Senaste inkomna jobb