Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiansvarig sökes till växande företag

Om tjänsten

Änkan Byggservice söker sig som har erfarenhet av att jobba med ekonomi och kan ta på dig en långvarig roll som ekonomiansvarig. Som ekonomiansvarig ansvarar du bland annat för att leda, utveckla och effektivisera vår ekonomiavdelning.

Om företaget
Änkan Byggservice AB är ett bygg och rivningsföretag med personal som jobbar i hela Stockholm med kontor i Solna. Vi är ett stabilt och tryggt växande företag, vi har även kollektivavtal. Vi samarbetar med andra i branschen som tex Cramo, Bauhaus, Lotus och Rivners.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiansvarig är du ansvarig för företagets ekonomifrågor och utveckling. Du ansvarar för att bygga upp rutiner tillsammans med ekonomi-personalen, kontrollera rapporter, göra avstämningar, moms, löner, bokföring etc. Som ekonomiansvarig kommer du ha ett helhetsansvar för företagets ekonomi.

Du arbetar tätt tillsammans med en ekonomiassistent samt med driftansvarig och VD. Som ekonomiansvarig kommer du även jobba med ett av Änkans systerföretag.

Formella krav
• Dokumenterad erfarenhet och relevant utbildning inom ekonomi
• Goda kunskaper i Fortnox/Visma
• Erfarenhet av arbete med ekonomiskt ansvar
• Erfarenhet av successiv vinstavräkning, resultatanalys, prognoser, budget, uppföljning
• Lång erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, från fakturering till årsredovisning och deklarationer.
• Grundkunskaper gällande arbetsrätt
• Flytande svenska i tal och skrift
• Vana vid självständigt arbete och att ta egna initiativ
• Tidigare erfarenhet inom byggbranschen är meriterande

I rollen som ekonomiansvarig på Änkan byggservice får du möjlighet att vara med att utveckla och driva företaget framåt tillsammans med en glad och trevlig personal. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och arbetar med stor integritet. Då du kommer att ha ett samarbete/servicefunktion gentemot kollegor, kunder och samarbetspartners är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Slutligen söker vi dig som har ett starkt driv och är en problemlösare som får saker att hända.

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Änkan Byggservice AB
Hemsida:
www.ankanbyggservice.se

Ansökan

E-postadress:
kenny@ankanbyggservice.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-31


Senaste inkomna jobb