Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiansvarig till Netsmart

Om tjänsten

Om företaget

– Har du ett starkt intresse och en stor förståelse för ekonomi? Vill du ha en roll där du får möjlighet att lära och utvecklas? Då har vi möjligheten för dig!

Netsmart är svensk distributör för SMART Technologies, AVerVision, BenQ, Prowise och Vaddio. Netsmart har byggt upp ett rikstäckande nätverk av noga utvalda återförsäljare som säkerställer att deras kunder får ett professionellt och skickligt bemötande i alla led, från valet av produkter och utbildning till installation och teknisk support.


Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiansvarig kommer du ansvara för all redovisning inom bolaget och rapporterar till VD. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat bokslut, ekonomisk rapportering, lagerredovisning, lönsamhetsrapporter och valutaterminer. Du kommer med tiden även ta över redovisningen för hela koncernen. Till ekonomiavdelningen hör också en ekonomiassistent som du i din roll kommer att ansvara för.

Din profil

Vi ser gärna att du har en ekonomexamen för att ha grunden i ekonomisk teori och ekonomiska flöden. Arbetserfarenhet från mindre företag är också meriterande, gärna koncernrelaterat. Eftersom bolaget har produkter i lager är det en fördel om du har arbetat med detta tidigare. Du kommer ha ett varierande arbete och det du gör har stor påverkan på organisationen varför det är viktigt att du är noggrann, stresstålig och en god administratör. Då man använder ekonomisystemet Visma är kunskap och erfarenhet av detta meriterande men inte ett krav. Du bör även ha goda kunskaper i engelska, utöver svenska, samt ha lätt för att lära nya saker.

Netsmart erbjuder dig en nyckelposition i ett välmående företag där man ser medarbetarnas välbefinnande och trygghet som en framgångsfaktor. Kraven på leverans och lojalitet är höga och i gengäld erbjuds du stor lojalitet och stöttning tillbaka samt frihet i ditt arbete och goda möjligheter till utveckling. När du startar kommer du få en grundlig upplärning. Du kommer vara placerad i Stockholm men då ekonomifunktionen idag finns i Lund kommer du i början jobba en del där för att få så god inblick i rollen och bolaget som möjligt.

Ta chansen! Skicka din ansökan idag.

Läs mer om Netsmart på www.netsmart.se


Om oss

Sharper rekryterar chefer och högpresterande tjänstemän såsom ingenjörer, säljare, ekonomer, jurister, HR-experter och befattningar med projekt-, resultat- eller personalansvar samt IT-specialister. Vårt systerbolag Studentwork är ett auktoriserat nordiskt personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med fokus på studenter, nyutexaminerade samt personer med upp till ca fem års arbetslivserfarenhet.

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studentwork Sharper AB
Hemsida:
http://www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
1478
Webbplats:
http://studentwork.se/landning/?jaid=1478
Sista ansökningsdag:
2015-01-04
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb