Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiansvarig till Wennerholms Fastighetsbolag

Om tjänsten

Wennerholms är en stabil och mångfacetterad familjekoncern som består av fastighetsförvaltning av egna fastigheter, byggbolag, fastighetsförmedling mm. Vi har sedan -60 talet bistått Halmstads fastighetsmarknad med ett varierat bostadsutbud. Vi hjälper Dig hitta hem.

Wennerholm förvaltar långsiktigt fräscha och moderna fastigheter i såväl centrala Halmstad som i natursköna Frösakull och som säljare har Du alltid förtur till våra lägenheter.

Vi expanderar och behöver utöka med nya kollegor på kontoret och söker en
Ekonomiansvarig 100%.

Tjänsten: Det här är en tjänst för dig som tycker om att ha många bollar i luften då du kommer att ansvara för ekonomi och bokföring i koncernens alla bolag. Exempel på arbetsuppgifter: Löpande bokföring, månadsrapporter och avstämningar, fakturering, leverantörsfakturahantering och betalning, skattedeklaration, treasury, löneadministration, bokslut och årsredovisningar, hyresredovisning, hyresavisering, reskontra, managementrapportering samt systemansvar inom ekonomi och fakturering.

Det här önskar vi av Dig: Du har ekonomisk utbildning och gärna flerårig erfarenhet av likande tjänst. Du har arbetat i Hogia byggekonomi/hogia Audit eller likande. Har du haft controlleransvar tidigare liksom branscherfarenhet är det meriterande

Som person ser vi dig som en ordningsmänniska med god ekonomisk och finansiell kompetens. Du är strukturerad och målinriktad och du ser Din plats i teamet lika självklart som du arbetar förebyggande och självständigt.

Det här får Du av oss: Ett intressant ansvarsfullt och självständigt arbete med frihet under ansvar. Du kommer också till en familjär och naturnära arbetsmiljö, där vi har högt i tak, lätt till skratt och god kamratskap. Ett tryggt företag som satsar framåt.

Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan via länken nedan.  För den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med MIHR Search&Development, så eventuella frågor besvaras av Anita A'son-Strandahl, 070-20 44 733. Välkommen!

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
-
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
MIHR Search&Development
Hemsida:
www.mihr.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.mihr.se/lediga-tj%C3%A4nster-25479860?aguid=9BEC03A4B0744041B766DB40672ED9B8&ref=arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2018-01-08


Senaste inkomna jobb