Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomichef för Åre Byservice med koncernbolag

Om tjänsten

Om oss
Åre Byservice med dotterbolag är lokalt verksamma med anor sedan 50-talet inom koncernen där även Åre Entreprenad (fd Fribergs) och This is Åre ingår.
Inom koncernen, som omsätter ca 45MSEK, har vi en tydlig målsättning att bli Åre bästa arbetsplats eftersom vi är övertygade om att nöjda medarbetare generar nöjda kunder.
Våra verksamheter har en klar målsättning i värdeskapandet för kund; (1) Genom våra tjänster inom bygg- och anläggningsarbeten möjliggör vi för fastighetsinvesteringar både i nyproduktion och renovering eller förbättring av yttre miljö. (2) Genom våra tjänster inom fastighetsservice med inre och yttre skötsel samt städservice ökar vi värdet på befintliga fastigheter. (3) med boendeförmedling kan vi generera direkta intäkter för våra kunder.
Våra kunder är stora som små, privata och kommersiella aktörer men även bostadsrättsföreningar och i form av kommunuppdrag.
Verksamheten befinner sig i ett expansivt skede med ökad orderingång, investeringar och utveckling av företaget. Vi är ett härligt team där vi alla jobbar för att nå gemensamma mål och vi erbjuder bland annat friskvård och aktiviteter för personalen.
Inom tre år ska koncernen fördubbla omsättningen med ökad lönsamhet.

Om dig
Vi tror att du genom personligt engagemang, erfarenhet och hög social förmåga kan bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Du söker utmaningar i en spännande central roll i koncernen där vi planerar för ytterligare tillväxt utifrån bolagens outnyttjade synergier, bland annat. Du gillar problemlösning, affärsutveckling och anpassar dig till ett högt tempo med korta beslutsvägar. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd att ta egna initiativ samt har förmågan att själv driva och utveckla ekonomichefsrollen. Du har med fördel arbetat i tillväxtbolag och start-ups.

Om rollen
Som ekonomichef är du direktrapporterande till koncern VD med ansvar för samtliga ingående bolagen vad gäller ekonomi. Här ingår olika analysarbeten (lönsamhet, kostnad, projekt, utveckling etc) men också fakturering, resultat- & balansavstämning, kassaflödesuppföljning, budget- och prognosarbete samt arbete med olika finansieringslösningar. Du har även en sammanhållande funktion med företagets partner för löpande bokföring samt ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar.

Obeservera att tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum så vi emotser er ansökan snarast.

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Åre Byservice AB
Hemsida:
www.arebyservice.se

Ansökan

Referens:
Ansökan Ekonomichef
E-postadress:
info@arebyservice.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb