Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomichef - Hyundai Mobis Parts

Om tjänsten

MOBIS är ett globalt företag med huvudkontor i Seoul, Sydkorea. Mobis Parts Europe ansvarar för distributionen av reservdelar och tillbehör till KIA och Hyundai i Europa. Filialer finns i Belgien, Tyskland, England, Spanien, Italien Sverige och Ungern. Från Sverige erbjuds service till cirka 750 verkstäder i Norden och Baltikum. Centrallager finns i Jönköping och försäljningskontor i Upplands Väsby. Omsättningen för Mobis Sverige är ca 800 MSEK och har ca 90 medarbetare.

www.mobisparts.eu

Till Hyundai Mobis Parts söker vi en operativ ekonomichef som trivs i en internationell miljö. Du har det övergripande ansvaret för den svenska verksamhetens redovisning och ekonomiska rapportering. Ditt fokus ligger på bokslutsarbete, analyser, kostnadskontroller, budgetering och årsredovisningar. Du har personalansvar för två personer som hanterar löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt vissa administrativa tjänster.

Du kommer att ha ett nära samarbete med många instanser i såväl den europeiska som globala organisationen. Rapporteringen sker i huvudsak till CFO som är placerad i Belgien. Företagets internationella karaktär ställer stora krav på ditt intresse och förståelse för olika kulturer samt din förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du självgående, prestigelös, lösningsorienterad och drivs av ett härligt engagemang. Du trivs med att finnas i ett sammanhang och att arbeta tillsammans i ett team men har också förmågan att arbeta självständigt. Ditt arbetssätt präglas av målmedvetenhet, struktur, noggrannhet samt hög förståelse för vikten av att hålla deadlines. 

Vi söker dig som är civilekonom och idag arbetar med kvalificerat ekonomiarbete i internationell miljö. Alternativt har du din erfarenhetsgrund inom revision och är redo för att ta nästa steg i karriären. Tjänsten är placerad på Torsvik strax utanför Jönköping.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i internationell miljö där du får möjligheten att arbeta i en organisation i medvind och med tydliga långsiktiga mål.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 1 mars. Har du frågor angående tjänsten besvaras dessa av Anette Beckman på 036-570 11 82.

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
.

Arbetsplats

Arbetsplats:
VEM Rekrytering
Hemsida:
http://www.vem.se

Ansökan

Webbplats:
http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1656
Sista ansökningsdag:
2019-03-01


Senaste inkomna jobb