Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

MoraKniv söker Engagerad Ekonomichef

Om tjänsten

Som ekonomichef hos oss ansvarar du för att samordna, följa upp och utveckla företagets arbete med:
• budget och prognos resultat-/balansräkning och kassaflöde
• uppföljning nyckeltal
• för- och efterkalkyl produkter
• kapitalbindning
• finansiering och kalkylering investeringar

Rollen är både operativ och strategiskt, vilket betyder att du är med och drar de stora penseldragen samtidigt som du har ett intresse för och viljan att vara med i vår verksamhet. Som ekonomichef är du med i diskussioner kring prissättning, produktutveckling, marknadsföring mm. Du kommer att ha personalansvar för tre personer inom redovisning, lönehantering och IT, Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.


Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Du har erfarenhet av producerande exportföretag. Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, van att kommunicera med personer på olika nivåer i företaget, ha ett stort driv och engagemang samt har lätt att förstå helheten. Som person är du social, lyhörd och prestigelös. Du tycker om när det händer saker och ditt arbete kännetecknas av hög kvalitet.


Vill du arbeta i en internationell miljö där vi siktar på en fortsatt tillväxt? Har du lätt att se helheten och förstår att det är VI som gör skillnad? Vill du med din erfarenhet vara med på vår resa att nå en tillverkning av 5 miljoner knivar? Då är det här tjänsten för dig! Vi är inne i en spännande fas där utveckling och expansion står i fokus. Hos oss är det nära till beslut och du får möjlighet att vara med och påverka dessa tillsammans med ett glatt och trevligt gäng!

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hansson & Partners i Sverige AB
Hemsida:
http://www.hanssonpartners.com

Ansökan

Referens:
Ekonomichef MoraKniv
E-postadress:
intresse@hnpar.com
Sista ansökningsdag:
2017-12-06


Senaste inkomna jobb