Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Proaktiv och utvecklingsinriktad Ekonomichef till Rekal

Om tjänsten

Är du en analytisk person med bra helhetssyn och stort eget driv? Vill du arbeta verksamhetsnära i ett utvecklingsinriktat bolag med stort miljöfokus? På Rekal erbjuds du möjlighet till ditt nästa steg i karriären, som ekonomichef. Rekal erbjuder ett öppet arbetsklimat, god möjlighet till påverkan och nära till besluten. Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter/ansvar
Som ekonomichef på Rekal ansvarar du för ekonomiavdelningen med en ytterligare medarbetare och för kundtjänstavdelningen med dess 3 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Kvalificerad redovisning, bokslut och årsredovisning
- Budget, prognos och uppföljning av nyckeltal, agera stöd till chefer i organisationen
- Utvecklingsarbeten gällande rutiner, processer och system
- Ansvar för löneadministration


Erfarenhet/Utbildning:
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning, gärna universitet eller högskola. Du är självgående inom redovisning inklusive bokslut. Du är även van att arbeta affärsnära med uppföljning av nyckeltal, budget och prognos. Då tjänsten innehåller personalansvar ser vi även att du har tidigare erfarenhet inom det området. Vidare står Rekal inför satsningar inom IT-området och vi ser det som meriterande om du tidigare varit involverad i implementeringar av system eller varit superuser. Du är en van användare av Excel.

Som person söker vi dig som är proaktiv och driver ditt eget arbete och dina avdelningar framåt. Du har kvalitet i fokus, initierar goda samarbeten internt och fungerar som ett bra stöd.

Om Rekal Svenska AB
Företaget som är specialister på hygien och rengöring har sedan 1987 försett professionella användare inom restaurang, hotell- och sjukvårdssektorn med rengöring- och desinfektionssystem. System bestående av produkter, doseringsutrustningar, utbildning och teknisk service.
I Rekals moderna produktionsanläggning i hjärtat av Sörmland utvecklas och produceras produkter som är väl anpassade för den nordiska marknaden och de höga krav som ställs. Med företagets rikstäckande och välutbildade serviceorganisation tillgodoses kundbehov i hela landet.

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Stockholm AB
Hemsida:
https://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
48425
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/gnesta/proaktiv-och-utvecklingsinriktad-ekonomichef-till-rekal/48425
Sista ansökningsdag:
2017-11-27


Senaste inkomna jobb