Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VTG Entreprenad AB söker ekonomichef

Om tjänsten

Ekonomichef
Vill du vara med och påverka VTGs resa härifrån till framtiden?

Som ekonomichef har du ansvaret för att leda och utveckla det operativa och strategiska ekonomiarbetet för VTG och avdelningen Affärsstöd. I rollen som ekonomichef ansvarar du för redovisningsprocessen, månads- och årsbokslut, årsredovisningar samt koncernredovisning. Du har en drivande roll i budget- och prognosarbete och bistår ledningsgruppen och organisationen med analyser och presentationer av relevanta rapporter och nyckeltal. Vidare ansvarar du för att leda och utveckla VTGs processer för finansiell styrning och ekonomisk redovisning, är systemägare och verksamhetsföreträdare i deras stödprocesser IT, Ekonomi och HR.

Affärsstöd hanterar frågor kring ekonomi, controlling och IT och består idag av tretton medarbetare som du har personalansvar för.
Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Kramfors eller vid något av VTGs kontor.

Uppdragsgivare: VTG Entreprenad AB.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan som läggs in på www.randstad.se [ http://www.randstad.se/ ] senast 3 december 2017.

För information: Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsspecialist Inger Bydén, 070-270 21 48 eller via mail inger.byden@randstad.se [ mailto:inger.byden@randstad.se ]

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi och flerårig erfarenhet av en roll som ekonomichef som inneburit personalansvar inom ett liknande uppdrag. Du har intresse och förståelse för affären som resulterar i den ekonomiska processen. Du behärskar Excel mycket väl och har mycket goda erfarenheter inom verksamhetssystem.

För att trivas och lyckas i rollen som ekonomichef på VTG tror vi att du är en analytisk problemlösare och drivs av utveckling och att nå goda resultat. Du har en positiv inställning till utveckling och ses av din omgivning som en initiativtagare. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, förmåga att leda andra mot uppsatta mål på ett strukturerat och systematiskt sätt samt god samarbetsförmåga genom ett stort personligt engagemang.

Organisations-/företagsbeskrivning:
VTG Verkar inom transport- och maskinentreprenadsektorn. VTG är ett aktiebolag som består av ca 135 delägare och tillika leverantörer. Totalt ingår ca 350 maskiner, 110 lastbilar, 25 industritransportfordon samt täktverksamhet. VTG, och dess dotterbolag Kustfrakt samt BioLogistik, erbjuder transport- och maskintjänster, berg- och krossprodukter i enskilda och sammansatta tjänster.

EkonomichefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB

Ansökan

Referens:
201094620
Webbplats:
https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201094620&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb