Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Martin & Servera söker chef redovisning mot leverantörsreskontra

Om tjänsten

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi levererar dagligen färskvaror, livsmedel, restaurangutrustning och tjänster till restauranger, kaféer, barer och storkök över hela Sverige.

Martin & Servera är koncernens moderbolag och Sveriges ledande grossist och affärspartner till restauranger över hela Sverige. Vi erbjuder allt från färskvaror som kött, ost och fisk till restaurangutrustning och drycker. Varje dag jobbar våra nästan 2 900 medarbetare med att köpa, ta emot, hantera, sälja och distribuera mat, dryck, utrustning och förbrukningsvaror. Det är en stor del av vår vardag och vår kärnverksamhet.

Till vårt Ekonomicenter i Norrköping söker vi nu en målmedveten och driven chef till gruppen för redovisning leverantörsreskontra. Gruppen för redovisning leverantörsreskontra arbetar med fakturahantering (varufakturor och omkostnadsfakturor), leverantörsbetalningar samt redovisning. Gruppen arbetar även med ekonomisk rapportering och underhåll av redovisningsrutiner och regelverk inom Martin & Servera. Detta innebär ansvar för framtagande, analys och rapportering inför bokslut i fem av koncernens bolag. Till detta kommer ansvar för extern ekonomisk rapportering, skatterapportering, registerunderhåll för huvudbok, leverantörsregister, attestregister samt förvaltning och underhåll av koncernens regelverk för redovisning. I ansvarsområdet ligger också att arbeta med effektivisering av arbetsmetodik, kopplat till teknisk förvaltning och utveckling.

Vad kommer du att göra?

Gruppen redovisning leverantör består av ca 10 medarbetare som du har personalansvar för. Som chef organiserar, utvecklar och driver du arbetet inom gruppen. Du sätter mål tillsammans med dina medarbetare och arbetar med uppföljning av dessa mål. Du ingår i ekonomicentrets ledningsgrupp, som förutom dig själv består av Chef Ekonomicenter, Chef Redovisning Kund och system- och processutvecklare. Ledningsgruppens uppgift är att utveckla ekonomifunktionen i allmänhet och specifikt ekonomicentrets verksamhet.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Arbetsplatsen är i Norrköping, där bolagets ekonomicenter är placerat. Resor i tjänsten förekommer. Totalt är vi idag drygt 20 st medarbetare.

Det här söker vi hos dig:

Du har en ekonomiutbildning på högskolenivå med inriktning på redovisning. Du har dokumenterat goda kunskaper i redovisning och flerårig erfarenhet av arbete med redovisning och resultatrapportering. Du har erfarenhet av arbete som ledare och gillar att utveckla människor.

I Martin & Servera ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berikar både vårt företag och våra kunder. Vi visar mod och engagerar oss för att vara en positiv kraft i arbetsteamet, utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och dessutom ha kul på jobbet.

Detta behöver du för att lyckas:

Som Chef för Redovisning och leverantör måste du kunna arbeta självständigt, strukturerat och med god planering av dina arbetsuppgifter. Du har en analytisk förmåga och lätt för att se sammanhang och helhet. För att lyckas i detta jobb måste du kunna ta egna initiativ, vara stresstålig samt bidra med att skapa ett gott samarbete. Du trivs med att vara ledare och har också en god kommunikativ förmåga.

Martin & Servera-koncernen är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Därför söker vi kvinnor och män i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten! 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om den lediga tjänsten är du välkommen att ringa och prata med Anna Jörholt, tfn 070-3477026. 

Facklig kontaktperson Unionen: Mats Holgersson, tfn 011-25 93 06.

För att ta reda på om du är den i söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Senast den 10 december vill vi ha din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Martin & Servera ägs gemensamt av Axel Johnson AB och familjen Oldmark. Axel Johnson AB har arbetat med handel sedan 1873 och familjen Oldmark sedan 1897. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Chipsters, Diskteknik, Fällmans Kött, Galatea Spirits, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Solutions, Martin & Servera Restaurangbutiker och RP Frukt.

RedovisningschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Martin & Servera AB
Hemsida:
http://www.martinservera.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.martinservera.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1340
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb