Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Östersundshem söker Redovisningschef

Om tjänsten

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med ungefär 3 800 lägenheter och 420 lokaler och förråd. Med visionärt byggande medverkar Östersundshem till att förverkliga regionens tillväxtmål. Koncernen omsatte ungefär 983 miljoner kronor under 2016 och har ett 60-tal anställda. Östersundshem är ett mångsidigt företag där det just nu sker väldigt mycket, främst inom nyproduktion men även inom hållbarhet och integration. 
Vi bygger för framtidens Östersund, och hela 1650 nya hem kan uppföras fram till år 2025. Ett flertal nya områden börjar redan ta form och ett spännande byggår väntar runt hörnet. Vi kommer att bygga med olika upplåtelseformer, däribland samhällsviktiga hyresrätter, samt bostads- och äganderätter. Vi har byggbar mark i centrala Östersund, i lägen som saknar motstycke i många andra svenska städer.
Mer info: http://www.ostersundshem.se/

Östersundshem söker nu en Redovisningschef

Om tjänsten:
Vi erbjuder en mycket bred roll med helhetsansvar för redovisning och bokföring i samtliga processer; bokföring, projektredovisning, framtagande av period- och årsbokslut samt koncernredovisning. Även budgetarbete och uppföljning av resultat mot budgetbokslut, prognoser och analyser av dessa, ingår i arbetsuppgifterna.  
Rollen medför personalansvar för, idag, 2 ekonomer och 2 ekonomiassistenter.
Du ingår i staben och rapporterar till VD och vice VD/Stabschef.
Redovisningssektionen är under utveckling - du kommer därför att ha en nyckelroll för att bidra med olika typer av strategier som leder till förbättringar.
Sammanfattningsvis är detta en spännande roll för dig som brinner för utvecklings- och förbättringsarbete och vill arbeta brett med arbetsuppgifter på alla nivåer.
  
Om dig:   
Som person är du noggrann och strukturerad. Du trivs med att arbeta strategiskt och operativt med både stora och små frågor. Du är serviceinriktad - samtidigt som du ska ställa krav på organisationen. Ditt kommunikativa ledarskap är präglat av intresse och förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet.

För att lyckas i rollen tror vi att du har högskoleutbildning inom relevant område, minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och du har tidigare även arbetat som ekonomiansvarig/ekonomichef med chefs- och ledaransvar, gärna inom fastighetsbranschen.
Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat med Incit Xpand, Capego/Wolters Kluwer) och INSIKT. Självklart behärskar du Office programmet.

Övriga krav: B-körkort

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning

Tillträde: Efter överenskommelse

Övrig information:
Du gör din ansökan genom att registrera CV och ett personligt ansökningsbrev via: www.kornboden.se
Urvalsarbetet sker löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. 
Ange löneanspråk i ansökan.
Kornbodens rekryterare besvarar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:


• Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
• Första urval
• Telefonkontakt med ett första urval
• Förintervju (formulär) + Personlighetsskattning
• Första intervju
• Referenstagning
• Kompletterande intervju
• Slutintervju
• Återkoppling och avslut 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: Östersundshem, ekonomi, redovisning, personalansvar, förbättringsarbete,

RedovisningschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kornboden
Hemsida:
http://www.kornboden.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2383
Sista ansökningsdag:
2017-11-23


Senaste inkomna jobb