Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Redovisningsansvarig till Work For You AB

Om tjänsten

Perido söker nu en redovisningsansvarig till vår kund Work For You, ett bolag verksamt inom arbetsförmedling, rekrytering och rehabilitering. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Kista där ett 20-tal personer arbetar. Arbetsplatsen präglas av korta beslutsvägar och en företagskultur som uppmuntrar till att du kommer med förbättringsförslag.

I rollen som redovisningsansvarig kommer ditt fokus att vara på koncernbokslut för koncernens tre bolag som idag omsätter ca 350 miljoner. Till dina arbetsuppgifter hör även månads- och årsbokslut, avstämningar, momsdeklarationer och kvittoredovisning. Rollen innebär även personalansvar över en kollega som i sin tur arbetar med löpande arbetsuppgifter och har sitt fokus på leverantörsreskontra.

Vi tror att du som söker denna tjänst är en erfaren redovisningsekonom som känner dig trygg i självständigt arbete inom koncernredovisning. Du är snabblärd, har ett öga för detaljer och arbetar strukturerat, noggrant och lösningsfokuserat. Ditt serviceinriktade arbetssätt och din kommunikativa förmåga får glänsa i de många kontaktytorna, såväl internt som externt. Driv och engagemang karaktäriserar din person och du trivs i en roll med tydliga deadlines där du får vara med och förbättra rådande rutiner och processer.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
• Minst gymnasial utbildning inom ekonomi
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Självständigt arbete med års- och koncernbokslut
• Erfarenhet av arbete i större ekonomisystem
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
• Kunskaper i ekonomisystemet Briljant
• Tidigare arbetat på redovisningsbyrå
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 6 mån med chans till förlängning. Tillträde omgående.

Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Är du en redovisningsspecialist med erfarenhet av koncernbokslut som nu söker en arbetsplats med korta beslutsvägar? Skulle du dessutom vilja använda din kunskap i en organisation som gör stor samhällsnytta? Är du en självständig, noggrann och strukturerad person som alltid är mån om att ge ett professionellt bemötande? Då är det dig vi söker!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 16136SP i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

RedovisningschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
16136SP
Webbplats:
https://perido.se/jobb/redovisningsansvarig-till-work-for-you-ab/
Sista ansökningsdag:
2017-12-15


Senaste inkomna jobb