Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Redovisningschef – Wernersson Ost

Om tjänsten

Wernersson Ost grundades 1930 och är Nordens största ostgrossist. Affärsidén är att köpa in, förädla och marknadsföra ett brett, attraktivt, internationellt profilerat ostsortiment till kunder i Norden och Baltikum. Wernersson Ost AB utgör tillsammans med Färskvarugruppen AB i Jönköping och Wernersson Ost Danmark A/S i Töllöse i Danmark en koncern med ca 100 anställda och en omsättning på 900 mkr. Bolagets huvudkontor ligger i Ulricehamn, och ingår i den norska mejerikoncernen Tine SA.

www.wernerssonost.se

Vi söker en Redovisningschef till Wernersson Ost som är Nordens största ostgrossist där du får en central roll i bolagets ekonomifunktion. I rollen ansvarar för bolagets löpande redovisning, månads- och årsbokslut samt konsolidering av bolagets fyra dotterbolag. Till din hjälp har du två ekonomer som du förväntas att arbetsleda, coacha och utveckla. Vi ser gärna att du har ett intresse av att arbeta med utveckling och effektivisering av processer samtidigt som du är van att hålla dig uppdaterad avseende regelverk och nyheter. Du arbetar nära bolagets CFO och förväntas att bidra till den generella utvecklingen av ekonomifunktionen.

Som person är du självgående, prestigelös, lösningsorienterad och drivs av ett härligt engagemang. Du trivs med att finnas i ett sammanhang och att arbeta tillsammans i ett team men har samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Ditt arbetssätt präglas av målmedvetenhet, struktur, noggrannhet med hög förståelse för vikten av att hålla deadlines.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som idag arbetar med kvalificerat ekonomiarbete. Meriterande för tjänsten är kunskap avseende koncernredovisning och vi förutsätter att du är en van systemanvändare med goda kunskaper i Excel. Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du rapporterat till CFO och placeringsort för tjänsten är Ulricehamn

VEM är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 28 november. För mer information kontakta Bo Arberg eller Ellen Segerfeldt på 036-570 11 80.

RedovisningschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
-

Arbetsplats

Arbetsplats:
VEM Rekrytering
Hemsida:
http://www.vem.se

Ansökan

Webbplats:
http://web106.reachmee.com/ext/I004/343/main?site=6&validator=ac4e3d4fbc88dc3459de48e6d61ff07b&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1489
Sista ansökningsdag:
2017-12-13


Senaste inkomna jobb