Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Affärsutvecklare tjänster och utbildningar till Skydda. i Ulricehamn
Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Affärsutvecklare tjänster och utbildningar till Skydda.

Om tjänsten

Vill du ha omväxlande och utmanande arbetsuppgifter inom tjänsteutveckling inklusive nischad utbildning kommer du till rätt plats. Skydda ger dig en möjlighet att utveckla verksamheten kring tjänster och kompetensförsörjning samtidigt som du själv utvecklas när du genomför dina planer.

Skydda är den ledande leverantören av personlig skyddsutrustning i Norden och ingår i B&B TOOLS-koncernen. Huvudkontoret ligger i Ulricehamn och säljbolag finns i Sverige, Norge, Finland, och Danmark. Besök vår hemsida för mer information, www.skydda.se

Hur ser din arbetsdag ut?
Rollen som kategoriansvarig innebär många olika arbetsområden där det gäller att lyfta, paketera och driva Skyddas utbud av tjänster och utbildningar. Du skall bl.a. upprätta strategier och en övergripande aktivitetsplan samt göra utbudet mer kommersiellt tillgängligt och attraktivt för en bredare marknad, både internt och externt.

Du skall också bredda Skyddas erbjudanden vad gäller såväl tjänster som grund- och spetsutbildningar. Skydda skall vara kundens självklara val när det gäller kompetensförsörjning inom arbetsmiljöområdet.

Tjänsten är en heltidsanställning hos Skydda Protecting People Europe AB i Ulricehamn.

Vem trivs här?

Du som har jobbat med affärsutveckling inom tjänsteförsäljning och/eller utbildning kommer att trivas samtidigt som du ökar din kompetens och inspireras. Att du är självgående, kommunikativ och initiativrik på ett affärsmässigt sätt förutsätter vi. Vi tror också att du tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och gärna delar med dig av din positiva anda till dina kollegor och kunder.

Branschen är regelstyrd och du skall bl.a. därför vara noggrann och strukturerad. Du skall kunna se både helheten och detaljer och kunna avgöra vad som är viktigt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för affärsutveckling både vad gäller tjänster och kompetensutveckling samt självklart också för arbetsmiljöfrågor!

Utbildning från Universitet eller Högskola är ett krav, gärna med arbetsmiljöinriktning. Du har minst ett par års erfarenhet av affärsutveckling. Att ha arbetat med arbetsmiljöfrågor inom näringslivet är mycket meriterande.

God svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för arbetet, liksom B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Några anledningar till att vilja jobba på Skydda är korta beslutsvägar samt spännande och varierande arbetsuppgifter i en trivsam och hårt arbetande organisation med höga ambitioner. Dina utvecklingsmöjligheter är mycket goda och du kan påverka ditt arbete i stor utsträckning.

 Är du intresserad?

Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.adecco.se och ansöker därifrån. Vi kommer att genomföra rekryteringen löpande, så vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 juni 2013.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringskonsult Bengt Fridh, bengt.fridh@adecco.se.

Kategorichef/KategoriansvarigVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=18D53649-EF28-4CBA-A21F-9559103F6546
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb