Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Kategorichef Färskvaror i Hässleholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kategorichef Färskvaror

Om tjänsten

Kategorichef
- Med god kompetens inom manuell fisk och delikatess
                                                           

Inom Kategori & Inköp finns avdelningen Färskvaror som omfattar produktområdena Frukt, Grönt & Blommor, Kött & Chark, Ost & Mejeri, Djupfryst, Färsk & Förädlad fisk, Marina produkter samt Kex, Kakor, Bröd & Bageri. Då vår nuvarande Kategorichef inom sistnämnda avancerat till nya utmaningar inom Bergendahls Food, söker vi nu hans efterträdare till produktområdet manuell fisk och delikatess samt sallader.

Dina arbetsuppgifter
Inom ditt område kommer du att ha ansvar för leverantörsval, leverantörsavtal, sortimentsuppbyggnad och prissättning. Som Kategorichef är du en nyckelperson med ansvar för sortimentet ända ut i butik, vilket kräver stor kunskap och känsla för konsumentprodukter. I arbetet ingår löpande kontakter med etablerade svenska leverantörer såväl som internationella och dessutom lägger vi stor vikt vid löpande kontakter med våra butiker. Du kommer att arbeta i vårt SAP-system och arbetet kräver även goda kunskaper i Excel. Resor ingår som en del av arbetet.

Din bakgrund
Du har relevant utbildning i ekonomi eller motsvarande, gärna kompletterad med specifik branschutbildning. Då vår verksamhet kännetecknas av snabbhet och nytänkande, kräver tjänsten att du har erfarenhet av kvalificerat kategoriarbete och sortimentsutveckling inom konsumentprodukter, i huvudsak kex, kakor och bröd. Ett krav för tjänsten är att du har god kunskap och flerårig erfarenhet av arbete med bageridrift. Vidare ser vi att du är en erfaren och strukturerad förhandlare, där du är van vid att hantera leverantörer på ett etiskt korrekt sätt.

Som person är du drivande, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är initiativrik och flexibel samtidigt som du har förmågan att bygga upp ett strukturerat sortimentsarbete. Du är en god kommunikatör som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder 
För rätt person kan vi erbjuda en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.


Din ansökan
Om du är intresserad och vill veta mer, vänligen kontakta Michael Riedel, chef Färskvaror, på tfn 0451- 482 34.

Välkommen med din ansökan senast den 19 juni 2013.

Kategorichef/KategoriansvarigVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bergendahls Food
Hemsida:
www.Bergendahlsfood.se

Ansökan

Webbplats:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=183&ProjectId=143403&DepartmentId=4759&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2013-06-19


Senaste inkomna jobb