Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Kategorichef Färskvaror i Hässleholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kategorichef Färskvaror

Om tjänsten

Kategorichef 
färskt och fryst kött

                                                           

Inom Kategori & Inköp finns avdelningen Färskvaror som omfattar produktområdena Kött & Chark, Frukt & Grönt, Blommor, Ost & Mejeri, Djupfryst, Färsk & Förädlad fisk, Marina produkter samt Kex, Kakor, Bröd & Bageri. 

Dina arbetsuppgifter
Inom ditt område kommer du att ha ansvar för leverantörsval, sortimentsuppbyggnad och prissättning, samt kampanjhantering. Som Kategorichef är du en nyckelperson med ansvar för sortimentet ända ut i butik, vilket kräver stor kunskap och känsla för konsumentprodukter. I arbetet ingår löpande kontakter med etablerade svenska leverantörer och dessutom lägger vi stor vikt vid löpande kontakter med våra butiker. Du kommer att arbeta i vårt SAP-system och arbetet kräver även goda kunskaper i Excel. Resor ingår som en del av arbetet.

Din bakgrund
Du har relevant utbildning i ekonomi eller motsvarande, gärna kompletterad med specifik branschutbildning. Då vår verksamhet kännetecknas av snabbhet och nytänkande, kräver tjänsten att du har erfarenhet av kvalificerat kategoriarbete och sortimentsutveckling inom konsumentprodukter Färskt kött. Vidare ser vi att du är en erfaren och strukturerad förhandlare, där du är van vid att hantera och förhandla med leverantörer på ett etiskt korrekt sätt.

Som person är du drivande, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är initiativrik och flexibel samtidigt som du har förmågan att bygga upp ett strukturerat sortimentsarbete. Du är en god kommunikatör som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet

Din ansökan
Om du är intresserad och vill veta mer, vänligen kontakta Michael Riedel, chef Färskvaror michael.riedel@bergendahls.se

Välkommen med din ansökan senast den 15 september 2013.

Kategorichef/KategoriansvarigVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bergendahls Food
Hemsida:
www.Bergendahlsfood.se

Ansökan

Webbplats:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=183&ProjectId=149322&DepartmentId=4759&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2013-09-15


Senaste inkomna jobb