Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Projektledare i Eskilstuna
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare





Om tjänsten

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
För vår kund i Eskilstuna söker nu Experis en projektledare inom projektinköp.

Som projektledare kommer du att arbeta med att leda och organisera olika delprojekt för att säkerställa att omfattning, resultat, tid- samt kostnader följer uppsatta mål.

Vem är du?
Vi söker dig med en relevant utbildningsbakgrund exempelvis industriell ekonom, civilingenjör eller annan likvärdig utbildning. Bra bakgrund kan vara som strategisk inköpare och/eller projektledare med teknisk inriktning. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med supply management.

Viktigt i den här rollen är att du är en god ledare, besitter förmågan att kommunicera och är social. Ytterligare är du affärsmässig, har en helhetssyn, trivs med att arbeta i team samt är driven. Du talar och skriver obehindrat på engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis står för experience och expertise!
Hos oss får du som konsult utveckling genom spännande uppdrag på marknadens hetaste företag, personlig och yrkesmässig utveckling genom mentorskap mellan juniora och seniora konsulter samt möjlighet att bygga ditt professionella nätverk med personer inom din yrkeskategori via våra interna konsultnätverk.

Med 1600 konsulter och 6500 genomförda rekryteringar bara det senaste året är Experis Sveriges största konsult- och rekryteringsföretag inom segmentet chef och specialist. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag, avtal gällande hushållsnära tjänster och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsterna via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sonja Sand 016-155737 alt. sonja.sand@se.experis.com

Kategorichef/Kategoriansvarig







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Finance

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=BC42F801-DB80-46E3-888E-00177B50C9F4
Sista ansökningsdag:
2013-06-10


Senaste inkomna jobb