Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Enhetschef till hemtjänst

Om tjänsten

Vård- och omsorgsförvaltningen svarar för
- handikappomsorg
- äldreomsorg


ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgsförvaltningen i Katrineholms kommun har gått in i ett nytt skede. För att bättre möta medborgarnas framtida behov har vi trätt in i en ny organisation. Vi söker nu en enhetschef till en av våra hemtjänstenheter. Enhetschefen ingår i ett ledarlag bestående av områdeschefen och fyra enhetschefer samt specialistfunktioner. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö, där du som enhetschef blir en viktig del i ledarlaget. Du ges möjlighet att vara med och påverka samt utveckla lagets arbete. Katrineholms kommun har infört Lagen Om Valfrihet (LOV) inom hemtjänsten.

Uppdraget består i att leda det dagliga arbetet och, gemensamt med medarbetarna, utveckla arbetet inom enheten. Du har personal- och budgetansvar för din enhet och rapporterar direkt till områdeschefen. I din roll som enhetschef har du ansvar för att brukarna, inom tilldelade ekonomiska ramar, får bästa möjliga vård och omsorg. Det strategiska arbetet och utvecklingen av verksamheten sker i samverkan med områdeschefen och ledarlaget.
Läs gärna mer om den värdegrund vi arbetar efter på www.katrineholm.se


KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten har social omsorgsutbildning eller annan högskoleutbildning som kan bedömas likvärdig. Du har tidigare arbetat som chef inom hemtjänst där personalansvar ingår. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande då målgruppen ingår i området. Du har erfarenhet av och kunskap om ekonomisk styrning. Erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation är meriterande. Vi förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Ett krav är att du har körkort.

Du har goda ledaregenskaper. Du har förmågan att entusiasmera personalgrupper till utveckling och förändring. Du skapar tydlighet, delaktighet och motiverar dina medarbetare. Du är utåtriktad och kan bemöta medarbetare, brukare och anhöriga på ett sätt som skapar förtroende. Du trivs med att arbeta i förändring och förstår vikten av att utveckla både verksamheten och ledarlagets arbete.

Vi eftersträvar mångfald i våra arbetsgrupper och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Enhetschef inom vård och omsorgVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Katrineholms kommun använder sig av chefsförordnanden.
Lön:
Individuell lön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Katrineholms kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Hemsida:
http://www.katrineholm.se

Ansökan

Referens:
52/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0b1b002c-ac47-4dba-a84f-00b53590bed0&TK=c740a195-e7c9-4691-89d1-d8369bded79d
Sista ansökningsdag:
2013-04-07
Övrigt:
Till dig som säljer rekryteringstjänster; Katrineholms kommun är i denna rekrytering inte intresserade av andra rekryteringstjänster.


Senaste inkomna jobb